Äntligen hemma

Nu är vi hemma! Rickard har också kört glassbil fast på Nordöarna! Fick bli kinamat till middag eftersom vi båda är helt slut, så nu väntar en kväll på soffan...

Kära glassbil

Nu sitter jag här igen i min kära glassbil. Fast jag har ju ingen egen längre utan jag får "låna" lennarts. Är på öckerö ute i göteborgs skärgård det är mysigt här ute speciellt på sommaren. Dock inte idag för det regnar och blåser. Blä. Återkommer senare.

Är helt matt...

Känner mej helt matt, huvudvärken har i alla fall släppt!
Nu ska Christian kolla på min dator!

Ond ondare ondast! (vilket fult egentligen)

Tänkte fortsätta och tjata om min huvudvärk. vaknade med den i morse kände mig helt mosig och gjorde lite små ont i huvudet och den började sprida sig neråt i ansiktet. Det dunkar inte eller så bara molar. Vid minsta ansträngning blir den lite mer intensiv och jag blir jättevarm och yr... Jag har inte haft denna huvudvärken mer än två gånger tidigare och när jag får den kan jag sova hur många timmar som helst,
Någon som känner igen denna huvudvärk

Snart så...

Snart så ska jag ta med min huvudvärk och min mensvärk och gå til bussen.
Suck och stöööön!
I dag ska jag bo i mina mjukisbyxor! Jag skiter i vad alla andra tycker!
Haha!!!

Blä urk usch

Usch känner mig inte alls på topp idag, har en lätt huvudvärk som irriterar mig som bara den, inte nog med det så har jag mens också.. Känns som om minipiller gör vad de vill med ens kropp! De håller i alla fall min migrän i styr nu kanske det blir 2 anfall per halvår i stället för 5 ggr i månadem....

Fast egentligen gillar jag inte att påverka min kropp med alla dessa hormoner... Det kan ju omöjkligt vara bra i längden!

Snart ska jag försöka pallra mig till Hindås, måste ha min bil i morgon eftersom jag ska köra glassbil..

Brittan, brittan, brittan...

Ärligt talat, när ska hon ge upp?!
Hon borde stänga in sej och rida ut stormen för att sedan komma ut som en ny och bättre människa...

(Klicka på bilden för att komma artikeln.)


image68


Smutsiga kläder duger inte, speciellt inte när man är övervakad ac paparazzis dygnet runt!

Någon som kan?

Jag vill ha en personlig layout, men jag vet inte hur man gör, någon som kan??

Kram på er!

Denna ålder....

Usch detta med åldersnoja är inget roligt asså!
Satt precis och läste om den 23-åriga mamman i Arboga, och tänkte oj hon är ju lika gammal som mej!
Men nej så är inte fallet! Jag är inte 23 längre, har fruktansvärt svårt att inse det, men det börjar bli bättre! Jag fyller faktiskt 25 i november! Så nu har jag sagt det!

Trots denna noja vill jag inte bli yngre framförallt inte brottas med alla jäkla tonårsproblem igen.. Nä du jag är nog faktiskt lite glad över att bli äldre, men bara lite... Jag verkligen längtar tills min kropp börjar skrumpna ihop till ett torkat katrinplommon och då mina bröst och min rumpa dragits ner av Newtons dumma uppfinning!!! Och inte minst längtar jag tills den dag jag innehar min gammel farmors garderob!

Fast jag måste säga det att min gammelfarmor Margit (morfars mamma) har rätt coola kläder (för sin ålder asså)  trots den aktningsvärda åldern på 97 jordsnurr! För ett par år sen gick tanten ut i tights och kappa, snacka om att ligga före modet. Hon beställer (hennes egna ord) kosmetik från yyyyyyyyyvs rååååsher. (yves rocher). Hon går på gympa, går och går ?!
Hon rullaterar till gympan och sitter och gör små kroppsövningar... ( mer än vad gör jag för tillfället iaf) Sen tycker hon det är sååå himla kul att Asta (gammelmormor) har kommit till samma hem så hon kan svallra med henne, dock är detta till Astas förtret!  Men för margit spelar det ingen roll om den andre personen lyssnar eller inte bara hon får säga sitt...

Måste ju bara nämna det, jag tog faktiskt en 40 minuters promenad förut i det fina vädret! *stolt*


Tio små fjortisar

Längesen jag hörde denna!


Skogen är snårig, terrängen är svår,
10 små fjortisar i natten där går.
Krille har nya skor ifrån Fila,
i dem han på stigen i förväg ska kila.
Ser inte vargen och får sig en chock,
Krille blir middag åt en hungrig flock.


Lummig är skogen, där går mången myra,
9 små fjortisar vandrar som yra.
Ringer så nallen, och snart hörs en svara,
"Hallå, det är Cilla?", men vänta nu bara.
Hon märker ej tallen som plötsligt rasa,
fjortis och nalle under trädstammen krasa.


Till skydd mot kyla går fjortisar 8,
att värma sig nu i den mörka grotta.
Tandställning glimmar i björnens öga,
skrik och slagsmål det hjälper föga.
Tjutet hörs ända ner till strand:
"Björnen har fjortisblod på sin tand!"


7 små fjortisar vill lyssna på Bombay,
men bandarn' är trasig så det går ej.
Mankan är teknisk så han får den fixa,
med sladdar och kablar han börjar att trixa.
Sätter så fingret på ett ställe så fel,
skakar av chocken han får utav el.


6 små fjortisar ska supa i skogen,
det blir ju lätt så för de nobbas på krogen.
De blandar i flaskor och skakar sen om,
whisky med pepsi, fanta med rom.
Bettan är törstig och sveper sin häxa,
alvedon och sprit blir en dödlig läxa.


5 små fjortisar spyr och hickar,
Ronny ska fightas och övar på kickar.
Tror att han ser ett offer att sparka,
men det är en älg som stilla där snarka.
Lägger så kicken: "Kom igen jälva bög!",
Ronny stångas till en blodig hög.


4 små fjortisar över ån ska vada,
en liten fjortis får oväntat bada.
I stretchjeans så tajta, det går ej att simma,
fjortisen skriker på hjälp i en timma.
Från vassruggen tystnar sen plötsligt stänket,
den vattenfyllda dunjackan var det som blev sänket.


3 små fjortisar i skogen mörk går,
snubblar så snart i ett enrisesnår.
En liten fjortis i håret snärjs fast,
men vägrar att klippa, "my hair is a must".
Hon lämnas i snåret att svälta ihjäl,
de andra kom loss, och det var ju väl.


2 små fjortisar nu fryser på heden,
så de letar bland snåren och hittar snart veden.
En liten fjortis med ciggen ska tända,
men med fjortisar och eld kan allt möjligt hända.
Lollo hon fummlar, med ciggen hon vackla,
springer sen runt som en levande fackla.


1 liten fjortis nu ensam är kvar,
har tröttnat på festen och vill hem till far.
Hittar en genväg vid ett övningsfält,
där plutonen lagt minor och slagit upp tält.
Ett litet felsteg och i luften hon far,
så funnes det ingen fjortis kvar.


...

Den typiske svensken återfinns på www.yttermera.se ihop med en massa annat roligt!

Helt jäkla underbar!


&%¤&#"%@%¤&#

Jag är så jäkla förbannad!!! Kommer inte in på msn!!! Nätverksportar, bla bla bla, fattar inget, tygligen nåt med brandväggen och proxyserver, man vad #¤%&#%&! är det för nåt!!!

Haha, så jäkla typiskt va!!!

image91

Vad utmärker en typisk Svensk?

Den typiske svensken är storväxt, blond och blåögd och har yllemössa på vintern. Han är av naturen blyg, tillbakadragen, seriös, företagsam och skrattar inte gärna åt sig själv, utan tar sig själv på största allvar. Han är även starkt vanebunden; varje morgon går han upp 05:30 för att ge sig själv tid att läsa morgontidningen. Detta innebär även att svenskar läser långsamt, eftersom arbetsdagen inte börjar förrän 08:00.

Vid sidan av sig själv är svenskens största intressen pengar, sitt jobb, sitt hem, ishockey och sin familj (i den ordningen). Han älskar dessutom djur - framförallt hundar - och ägnar timmar åt att cykla runt i skogen, släpandes på en stor schäfer.


En svensk har kvar sina egna tänder. Han är vanligen punktlig, ärlig, pålitlig, renlig och laglydig. Ett typexempel på det senare syns vid övergångsställen. Oavsett väder står svensken kvar och väntar på att ljuset skall slå om. Han blir hellre genomblöt än att han går över en tom gata mot röd gubbe. Ytterligare exempel är att svensken alltid använder bilbälte, aldrig kör berusad, alltid betalar tv-licensen, vanligen lämnar in deklarationen i tid, ofelbart har två plastpåsar när han rastar hunden och aldrig badar efter klockan 22:00.


Typiskt för svensken är även att han är mycket försiktig och sällan gör något impulsivt och spontant (möjligen undantaget att nysa): för honom är alla val en fråga om liv eller död. Ta som exempel något så enkelt som att köpa ost. Där andra européer tar vad som verkar passa kan en svensk provsmaka minst tio olika ostar innan han beslutar sig för att köpa ett halvt hekto Brie. Det är denna försiktighet som hindrar honom från att huvudstupa kasta sig in i ett äktenskap. Istället väljer han ut en kvinna med vilken han lever i ett par år, skaffar barn och först då - om hon fortfarande verkar OK - friar han.


Apropå äktenskap har svenska män inte mycket gemensamt med övriga europeiska män. Allt som en hemmafru kan göra, kan han göra bättre - från matlagning och diskning till att sy i knappar och stoppa strumpor. Det är faktiskt så att allt i hemmet (amning möjligen undantaget) delas jämnt.

Svensken tycker också om att vara välinformerad och ser allmänbildning som en dygd. Han ägnar timmar åt att hitta så mycket information som möjligt om saker som kärnkraft, U-länders ekonomi, luftföroreningar, Sydafrika och tusenfotingens sexuella preferenser. Han uppvisar även intresse för sin grannes namn och yrke, huruvida vissa ölsorter borde förbjudas och dylika trivialiteter.


De flesta svenskar är fanatiska när det gäller att hålla sig i trim. De spenderar regelbundet veckosluten springandes genom närmsta skog eller på en cykel fastbultad i källargolvet. Med tanke på hälsan har svensken slutat med nikotin, socker, kaffe på kvällarna och umgänge med främlingar. Han går även alltid till sängs före 22:00.


Den kanske mest fascinerande egenskapen hos en svensk är hans känsla för jämlikhet. Alla måste vara och göra precis som alla andra. För att underlätta för denna jämlikhet har de flesta svenskar samma efternamn, om än med viss variation - Svensson, Nilsson eller Persson. (Majoriteten av svenska kvinnor heter Inga eller Ulla.) Svenskar är också jämlika lönemässigt, tack vare solidariska skattesatser som gör att svenskar tjänar olika mycket före skatt, men inte efter. De har dessutom samma smak vad gäller möbler och kläder, de tänker likadant, de kör Volvo och semestrar på Mallorca och Tailand.


En riktig svensk vägrar dessutom erkänna att han har några fördomar överhuvudtaget. I svenska ögon finns det inga skillnader mellan svenskar och utlänningar, och trots att han saknar vänner av jugoslavisk, grekisk, turkisk, finsk, polsk och ungersk härkomst, är han övertygad om att det är väldigt liten skillnad mellan dem och svenskar - förutom deras namn, vanor, att de odlar grönsaker i vardagsrummet, att de alltid har knivar, rånar banker och pensionärer, snor jobb från äkta svenskar, förökar sig som kaniner, slår sina fruar och pratar svenska som någon med munnen full av gröt.


Slutligen älskar svensken solen och stillheten på landet, hatar köer, får en kick av att vara först på bussen, ogillar vintern, njuter av sex, tål inte zigenare, tror på vad Socialstyrelsen säger, tror inte på Gud, dyrkar Ingemar Stenmark, är patriotisk (har kalsonger med svenska flaggan på), går till systemet två gånger i veckan, firar jul hos sina föräldrar, läser engelska och blir, tveklöst, förolämpad av en artikel som den här.


Text: Alex Johansson (översättning)

Jag verkar inte jättesvensk iaf!


Jag+Du= Vi på samma adress

Snart är det samboskap som gäller... 31 maj är det preliminär bokat till.. Känns lite nervöst faktiskt.
De enda jag har bott med innan är ju sara och frida och det va ju längesen. Det var nog mitt oseriösaste år jag nånsin haft, men fan vad kul vi hade i våra ungdomsår!
Nu ligger det mer allvar bakom det hela.. Nu är det på ett annat sätt ni vet på kvinna-man sättet, så som alla vuxna bor...
Ser verkligen i fram emot det med lite pirr i maggropen!

Åhh vad jag älskar min snuttepluttis!

Vill Ha!

Hittat lite saker jag inte hade sagt nej till!

image64
Tänk att få glassa runt med denna fina kylväska!

image65

Fin fina flugsmällor!

image66

Hade ju vattnat blommor varje dag med denna!

image67

Städa hade jag ju inte heller tvekat till!

Alla saker finns på
www.inreda.com 


Doppresent!

Vi hittade jättefina doppresenter! Kan tyvärr inte tala om vad det är eftersom Carin xå kollar in bloggen i bland! Men jag ska försöka komma i håg att ta bilder på dem sen när Jasmin eller Rättare sagt carin och Matti öppnat dem!

Nu ska vi spela Fifa, vad tror ni det blir? 8-3 till mig?


Lite av varje!

Charlotte!!! Alla killar är tjejtokiga! Speciellt dem på fyra ben!!! Jag tror nog Fliza har förlåtit honom! Hihi
Kram på dej gumman!!!

Snart skall vi hämta sara i rävlanda och bege in till stan. Måste först till Bilexa och se om de kan hjälpa mig med spaken som fäller sätet och även piggarna som ska fällas ut när man öppnar handskfacket (eller hur det nu stavas). Hoppas de kan hjälpa mig. Måste beställa en ny bilnyckel också!!! För den har jag råkat supa bort!
Sen ska vi in och köpa doppresent till Carins lilla Jasmin!
Funderar på att köpa ett nytt sims spel!


Kaos

Nähä det blev ingen träning, det blev snökaos istället!! Helt sjukt det låg bilar huller om buller i dikena!!!  Mellan 40-60 gick det på motorvägen... Jaja det får bli en annan dag istället! Fan jag som ställt in mig på det!

Promenaden var jätteskön idag. Måste bara sluta ta på mig så mycket kläder bara!

image57

Milo och Flizas rygg.

image58

Tre galna hundar och jag i promenadens "outfit" ! Min rumpa har zoomats in bra! *not*

image59

Tindra verkar ha hittat nåt!

image60

Stackars lilla Flizen, Milo var på henne stup i ett... =)

image61

Två som ser rymningsbenägna ut...

image62

Visst ser det härligt ut!

image63

Antingen provar Charlotte glidet i backen eller så vill bara Milo ikapp Fliza!

Härlig Promenad hade vi i allafall!


T R Ä N A (stavningen sitter i alla fall)

Ska åka och träna.... Behöver jag säga mer.................................???


Promenix!

Nu snöar det banne mig igen!!!
Ska i väg och träffa Charlotte om typ två timmar och jag tänkta ta med mig båda hundarna för vi ska gå ut och promenera i skogen. Rindra och Fliza är väl inte riktigt förtjusta i hennes hund Milo. Men är man utomhus är det ina problem!

Nu ska jag äta frulle, lägger nog ut lite bilder sen på promenaden!

Walking in a winter wonderland!

Idag har vi vart hos mamma och ätit en myskogryta, den var go i allafall.. Vi fick fina påskharar i choklad.. Mmmm... Sen begav vi oss hemåt, ända till Hindås! Väl här klädde vi oss från topp till tå och gick ut i snön... Så nu har vi gjort allt man kan göra, snögubbe, snölykta, åkte plast i backen utanför och snöänglar!

Här kommer lite fina bilder från i dag!

image51

Så här såg det ut i Angered vig 16:00 tiden idag!

image52

Mmm, smarrigt!

image53

image54

image55

image56

Sen avslutade vi kvällen med varm choklad och grädde!!!



Vilken gala!!!

I går va jag och syrran och såg konståkningsgalan, där de som blev top 5 under VM kör varsitt uppvisnigsprogram. Det var häftigt måste jag säga! Scandinavium var nästan fullsatt!

Lägger ut lite kort här, ja jag vet kvaliteten är inte så bra på dem för vi satt ganske långt upp och att fånga någon som då rör sej på en is är inte det lättaste!

image49

Ovanför ska det föreställe Jeffrey Buttle, han som vann!

image50

Här är el grande finale, från placering 1-5 i de olika grenarna inklusive team surprise!


Brad Pitt = Min???

Om vi är nu så jäkla lika, varför har inte jag Brad Pitt!!!
Och jag föredrar att säga att de är lika mig!



Kan hon, kan jag!!!

Kan Hilary så ta mig %"#  jag oxå unna mej!!!

image48

(lånad från
http://www.posh24.se/hilary_duff/hilary_duff_ater_halsosamt )

Glá Påskdag!!!

Igår var det påskafton så vi åt påsklunch hos pappa och carina. Det var gott,
Fast varför har man i stort sätt samma mat på påsken som på jul???
Den största skillnaden är ju äggen dock..
Som jag så fint målade!!!

Sen var det fest dax! Måste medge jag blev lite lätt draaagen!!!
Men fan va kul vi hade, jag och min mjölkmage!!! (hade ju ingen laktosfri mjölk hemma!!!) Och det kommer aldrig mer hända, jag lovar! För vilken jäkla magknip jag hade innan vi gick!!!

image45

Äggänglarna har Elle gjort, visst e dom söta?!

image46

Min älskade lilla Fliza!!!

image47

Tråk- Tindra som inte ville vara med på kort!!!

Tråkigt värre asså

Fan vad jag är trött på dessa standard layouter!
Kommer snart uppdatera till PRO!

Old (wo)man river

Nu är det snart påskafton.... Igen....
Fan vad åren går fort!
Suck, äldre och äldre blir man... Snart kommer det gråa hårstrån säkert!
Ja jag vet, jag har åldersnoja! 25 det låter så gammalt... Känns som att snart kommer barn, vovve, villa och volvo och knackar på! Känns lite skrämmande faktiskt, fast ändå inte... På nåt sätt vill man ha allt detta oxå men det känns lite vemodigt att lämna det bakom flutna före sej, som pumba hade sagt!
Men jag är inte där än, inte riktigt än, just nu lurar samboskapet bakom nästa husknut, det steget räcker för den här gången. Skönt att man kan ta det pö om pö (obs vuxen poäng på de orden) så inte allt kommer på en gång...

Nu ska jag lägga mig innan jag börjar sväva ut allt för mycket om min åldersnoja!!!

Sist men inte minst; Jag älskar dej mitt hjärtegull!!!


Mums fredag

I dag blir det scones till frulle!!!
Sen bär det i väg till konståknings VM.
Koffe  och Adrian åker idag! Lycka till grabbar!!!
Sen ska jag ta mig #!%& göra negerbollar! ( Om man nu får säga så)

Gomorron.

Alla säger det, jag säger det, det börjar bli störande nu!
Det är ett litet ord, stör mig som fan på det ordet!
Ordet är vettu! Inget riktigt ord men det finns verkligen på allas läppar.
Det är inget man egentligen tänker på men har man väl uppmärksamat det så hör man ndet hela tiden.
Anledningen va att min pojkvän reagerade på att jag sa vettu eller tiden, Och då körde jag att han sa det med och sen har det bara spritt sej nu hör jag alla vettu, snacka om skada!!
Varför säger vi vettu specielt när vi sagt påståenden som vi vill att andra ska hålla med om,

Jaja jag säger hellre vettu än dålixomdåva som min mamma brukade säga på telefon. Måste lyssna nästa gång och se om fortfarande säger det!

Ååååååååååå

Det har legat en marabou chokladkaka med daim i skafferiet hur länge som helst!!!
Blev sugen på en sundborn vanilj och så skulle jag hacka lite sån choklad och lägga på!
Mmmm.... Tror ni att den finns kvar?! Nä den har han käkat upp!!!
Grrr... Jaja,det blir en god lunch sen med systeryster iaf!
På mitt och hennes favvoställe; köttbullekällaren!!!

Rubriker är överskattat!

Jaha så var det morgon igen!
Varför kan jag inte sova!? Vaknade klockan halv 8, kan verkligen inte sova längre. Innan har jag kunnat somna om hur lätt som helst.

Nu är det bara 13 dagar kvar till vi åker till lvsbyn och Lycksele! Ska bli jättekul!!! Som Carin skrev och få se ännu mera snö! Det har ju varit dåligt med det på senaste! Vet ni va??? De varnar för snökaos i morgon! Vad i helskotta har hänt med vädret? Förra veckan var det ju vår träden började slå ut, krokusar, snödroppar till ochmed tusenskönor hade kommit upp! Stackarna, vad lurade de har blivit!
Alla stackars igelkottar som vaknat och gåt ut!

image44

vad skönt det va...

Kom hem och la mej i soffan med täcke och kudde, tittade lite på konståknings vm hann se Viktoria Helgesson åka och sen somnade jag.. Missade t.o.m carolina Kostner och alla japanskorna som jag så gärna ville se!!!
Jaja det är en dag i morgon också!
Känner mig lite bättre nu fortfarande jäkligt trött, den jäkla trötthet... Orkar ingenting...
I morgon ska jag sova ut, det ska bli skönt!!!

Huvudvärk

Sitter här med världens jäkla huvudvärk!
Jag orkar ingenting orkar knappt ta mej hem, ska antagligen åka med en klasskompis till stan strax!
Känns skit dumt eftersom jag gick tidigare i går. Men jag orkar verkligen inte.
Vill bara hem och lägga mig på soffan och sova ett tag. Kommer slockna direkt när jag lagt mig!!!

Over and out.

Snö

Jag får inte sitta här längre! Iaf inte enligt min pojkvän. Han tycker jag bor framför min dator... Det stämmer inte jag är ju i skolan på vardagarna.

Vi fick ju världens bakslag på vårvädret i går så jag tänkte lägga ut lite härliga snöbilder!
Ca 20 cm kom, helt otroligt!!!

image39

Fint va?!

image40

image43

Min favvo!!!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar!

Det här va jag inte beredd på!!
Att det skulle komma så här mycket snö och det bara fortsätter att vräka ner.
Och konstigt nog så fort det kommer snö i GBG så blir alla trafikanter helt handfallna, det är helt otroligt att det händer år efter år efter år.

Idag är det projekt hela dagen har inte en jäkla susning om vad det kommer handla om. Ska ju inte vara med på nästa lektion vi har i detta så det är bara att knata dit!

Skytten

(http://www.pausa.se/stjarntecken.asp?tecken=skytten)


Skytten


23 november - 21 december


Dina bästa sidor


Entusiasmen, generositeten och humorn tillhör det man verkligen kan berömma hos dig. Du är lättsam att umgås med och alltid öppen för nya upplevelser. Det är naturligt för Skytten att tänka positivt och att försöka förstå meningen med allt som händer I grunden tror du alla om gott och skulle aldrig medvetet såra någon. Du har en utpräglad rättskänsla och engagerar dig ofta i frågor som handlar om rättvisa, moral och etik. I regel är du sund och sportig, tycker om djur, natur och friluftsliv. Du kan också lätt anpassa dig till skiftande miljöer, t.ex. på resor, och är väldigt intresserad av att lära dig nya saker.

Dina sämsta sidor


Du kan vara en riktig besserwisser som i tid och otid predikar för andra om vad som är rätt och riktigt. Många gånger kan ditt stora patos och engagemang leda till att du dömer för fort och helt enkelt blir intolerant. Att lyssna är verkligen inte din starka sida, så du blir både taktlös och gåpåig. I vissa lägen är du också förbluffande naiv. Du kan dessutom vara flyktig och opålitlig. Ditt behov av frihet är så stort att du ofta smiter undan när du känner dig hindrad att göra som du vill. Rastlösheten gör att du får svårt att koncentrera dig och slå dig till ro.

Relationer


Du är egentligen en fri själ som visserligen tycker om människor men ändå vill leva ditt eget liv. Du kan vara passionerad men knappast romantisk och behöver en partner som ger dig mycket frihet. Andra SKYTTAR och även VÄDURAR och LEJON känner du stort samförstånd med. Ni umgås på ett lättsamt sätt, det händer mycket runt er och ni uppskattar samma saker. Däremot en OXE blir utmattad av dina snabba ryck och ständiga påhitt, så det är ingen lyckad kombination. KRÄFTAN är inte heller något för dig. Ni blir hela tiden irriterade på varandra och hur mycket ni än försöker få ett harmoniskt förhållande så blir det liksom inget av ändå. TVILLINGARNA och VÅGEN går det desto bättre med. Ni känner direkt sympati för varandra, och i synnerhet med Vågen blir det väldigt stabilt utan att du för den skull känner dig låst. En Tvilling och du utgör ett bohemiskt, okonventionellt par. Lite rörigt är det kanske runt er, men ni utvecklar verkligen varandra. En JUNGFRU är inte den bästa partnern för dig, ni kan faktiskt driva varandra till vansinne eftersom ni är så totalt olika. Risken är också att ni hamnar i låsta lägen där var och en håller på sin åsikt. SKORPIONEN dras du ofta till och det är ömsesidigt. Egentligen är Skorpionen alldeles för svartsjuk och dramatisk för dig, men det finns mycket attraktion som uppväger det. Din humor är dessutom väldigt bra för Skorpionen. Det blir en kombination som inte är konfliktfri men ändå konstruktiv! STENBOCKEN litar du instinktivt på, fast det kan bli lite tråkigt i längden. Tråkigt blir det däremot inte med VATTUMANNEN. Ni har alltid något att prata om och uppskattar varandra otroligt mycket. FISKARNA och du slår er ofta ihop, ni har liknande syn på världen och samma intressen. Men ni är båda slarviga och tar dagen som den kommer, så ert hem kan vara rena bombnedslaget och det mår i synnerhet Fisken ganska dåligt av. Känslorna mellan er är det dock inget fel på!



Det där med att jag inte ska passa ihop med en jungfru är bullshit! Jag älskar min lille jungfru, han är helt underbar och vi har sjukt kul ihop, inte inut är tråkig med honom!!!

Idé torka...

Vare sig det är hanen eller jag som ställer frågan; vad ska vi ha det middag, kommer svaret jag vet inte.
Jämt jämt jämt...
Idag blir det köttfärs limpa med sås och potatis, riktig hederlig svensk husmanskost!
Väldigt ofta, nästan för ofta blir det kina eller thai mat.
Så snälla har ni en massa recept över på enkel och och god husmans kost så är det bara att maila, eller skriva kommentarer!
Några recept har jag så som ni kan få i utbyte!


VILL HA NU!!!

Denna väska har jag varit kär i länge nu!!!

image38

(Bild från
www.fnitter.se)

Media influensan e här!

Igår hade jag min första dator fria dag på länge!
Det är inte ofta det händer. det blir ungefär som ett beroende. Jag lovar det är svårare och sluta med att sitta vid datorn än att sluta röka!
Tänk dej själv, att du aldrig mer skulle få sitta vid en dator!!!

Måste säga att ostpopcornen var intressantare än gårdagens melodifestival... Är så jäkla trött på alla dessa spekulationer om vem som ska vinna eller inte! Jag vill inte veta jag vill ha mitt egna tycke och inte en massa media influenser i mina val!
Varför ska media lägga sig i mitt liv och vad mina val angående saker ska vara??? Jag vill inte påverkas av media men oavsett hur man än försöker så kommer media influenser in i sitt liv.

Idag är det skrämmande hur unga tjejer och killar påverkas utav media. Om hur man ska vara och se ut.. Alla dessa bloggare som nu också syns i media, en del av dem har ju helt sjka bilder om sej själva och hur man ska vara och bete sej. Jag kan tänka mej att unga osäkra tjejer läser deras bloggar och försöker se upp till dem??? För mig är de flesta tonåringar fruktansvärt naiva angående livet.
Jag vill absolut inte dra alla över en kam absolut inte!

Nu måste jag ut och köpa ströbröd och buljong och de bästa är att jag ska gå ut i min rosa J Lindeberg hoodie och mina fleece byxor!
Vet ni varför???
Cuz I don´t care!!!

Blä för dej.

Sitter på bussen på väg vill hindås. Efter halva vägen började jag känna att någon stirra på mej! Jag visst att det inte var någon mänsklig blick utan något annat. Och vad där jag syn på då jo en liten kärna som ligger i fönstret och tittar på mej! Blä. Kan ju inte byta säte heller då bussen är propp full!


Blä för dej.

I´m bored boring...

Gud vad jag är tråkig!
Det började ju så bra med en massa rolia bilder men det har ju som ni märkt sviktat på senaste!
Jag har faktiskt inte plåtat nåt skoj och inte heller haft något kul att berätta om de olika bilderna.
Jag lovar att det kommer komma bilde snaaaart, men inte idag!
I morgon kanske vi kan se om vi hittar nåt kul..

Jaja snart är det lektion igen en massa redovisningar av grupparbeten som vanligt! jag spyr på det snart.. Visst känner jag mig mycket modigare än vad jag har gjort tidigare i mitt liv. Men nu har jag ingen lust att göra det mer, det är tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt....
Det är väl bara att bita ihop tur att tower bloxx finns på mobilen!

För jag har myror i brallan!!!

Jag har myror i brallan!
Shit jag kan verkligen inte sitta still, va och kollade på hemsöborna idag jag satt och vred och vände på mig hela tiden. Jag tycker jag sitter obekvämt hela tiden.
Hemsöborna va skit bra satt och garva hela tiden!!!
Nu e det läggdags att jag ens kan ligga still i sängen är ett ubder!
Shit där ljög jag jag kastar mej av och an där med ibland kan vi ta oss en lte promenix också...
Det senare har ju inte min kära mor varit överförtjust i!
Ni kan ju tänka er hur hon kände när jag bodde i partille på sjunde våningen själv!

HURRA!!! Jag ska vara security on ice!!!
Front row you know!

Motiverad av motivation?!

Jaha snart har den först skolveckan gått.
Det kommer bli mer att plugga detta året känns som om man borde sätta i gång snarast!
Håller för tillfället på med lite psykologi lära och hur människor blir motiverade.
Om man nu håller på med motivationer borde man inte bli motvierad själv då?
Blir man motiverad om det spöregnar ute, nä inte jag iaf!!!

Idag kom de och berättade om volontärs arbetet på konståknings VM!
Om jag har tur kan jag jobba som securiry on ice.. Se till att media inte hänger upp saker på sargen och sådant!
Snacka om frysa-om-tårna jobb, men det är det värt helt klart!

Lessen fellows...

Vafan jag lovade ju en massa qoutes!
Jag ville ju få hur mig alla jag hade på lager...
Det blev en film i stället!
Super sugen, helt galen film.. Det var längesen jag garvade så mycket till en film.
Är ni sugen på råa snusk skämt och ungdoms fylla? Då är det filmen för er!
Dock inte som american pie, snäppet roligare faktiskt!!!

Mos mys!

Usch har haft en riktig gnäll dag idag, inte alls vart på humör. Kännt mig hängig det är väl inte konstig om jag skulle bli sjuk alla andra är ju det så...

blev snabb middag på Oves gatukök bästa moset i göteborgstrakten!!! Det fanns ett bättre mos förut och det va i vasakiosken där jag jobbade!!! Alltså mitt mos va bäst i Götet!!!
Enligt mig iaf!

Nu ska jag och älsklingen lägga oss i soffan och kolla på supersugen och bara mysa!!!

Gutenmorgen

Va på ett jätteintressatn seminarium igår om hur den internationella insatsstyrkan arbetar. Det var kul att höra ifrån en instans som man inte hör så mycket i från annars.

I dag har vi suttit och gjort ett grupparbete och fler lär det bli under dagen. Det är ku lmen man är inte så van vid att sitta och lyssna längre nu när man varit ute på LIA.

Jaja jag ska nog genom lida dagen ska ni se!!!
Tänkte lägga ut lite favorit qoutes sen!


En bio i vintermörkret?!

Vill ni ha gratis biobiljetter?

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=32213

Här kan man samla ihop till biobiljetter genom att tacka ja till olika erbjudanden eller bara besöka hemsidor. De olika erbjudandena ger olika poäng så det kan gå fort!

Det gäller inte bara biobiljetter utan du kan även få superpresentkort på Siba, H&M, Guldfynd, Ginza, Åhléns, Stadium och Kicks.

Feber

image36

Rickard är sjuk, feber...
Varför får inte jag feber? Jag blir ta mig fan aldrig sjuk!
Har haft ont i huvudet i två dagar men det räknas inte på samma sätt.
Varför heter det att man har 39 graders feber?
När man säger det så låter det som ordinarie kroppstemp är 0 gradig.
Normal brukar ju ligga på 37 grader så om termometern visar 39 grader borde man ju säga att man har 2 graders feber...Så om man har 39 gradersfeber borde det ju bli 76 grader och då är man ju död för längesen!
Hädan efter ska jag säga 2 gradersfeber eller att min kroppstem ligger på 39 grader och att jag därmed har 2 grader feber. Det låter mycket mer logiskt tycker jag.

Håller ni inte med?!

J*vla k*k dators h*lv*te!!!

Jag är så jäkla arg på min dator!!!
Där statistiken visas har den bilden kukat ur så det blir bara ett litet kryss i vänstra hörnet!!!
Dator helvetet vill heller inte installera flash!!!
Det verkar som om datorn är av teflon! Jag kan trycka på ladda ner flera gånger men tror ni den hamnar någonstans då???
Nä självklart inte!!!
Och när jag går in på olika sidor står det precis ovanför start fel på sidan!!!
Varför gör den så här mot mej!
Ingen som är dator expert?!

Ingenting...

Jag sitter här ch gör ingenting!
Ingenting är mycket skönt att göra men gör man det för mycket kan det bli för mycket av ingenting och så förlorar ingenting sin charm. På senaste har jag gjort för lite av ingenting om vi typ bortser från alla kvällar mina ingentingsöndagar. I morgon blir det ingenting av ingenting för då ska jag på säkerhetskonderence. Och det är absolut inte att göra ingenting.
Ingenting gör man genom att sporad titta på TV utan att följa det samtidigt som man typ bloggar om allt och ingenting.
Att göra ingenting är sitta på den platsen man tycker om njuta av att man inte stressar ihjäl sej och bara njuter av känslan av inte göra ingenting.

Jag måste nog utse mig själv till drottningen av ingenting!

PSYKBRYT VÄRRE!!!

Jag får snart ett allvarligt PSYKBRYT!!!
Jag fattar ingenting av det här med dreamweaver och filezilla det är långt utanför min lilla värld som mest handlar om blommor och bin! Skämt åsido.. Värre kommer det att bli vi ska plocka isär en dator och sätta i hop den igen!
Ärligt talat vad har jag för nytta av det???
Ingen som helst!
Jag skiter i hur allt sitter ihop inne i dumburken bara jag kan använda den!!!
Att kunna hårdvaran löser inte mina problem med virusskit och att skiten låser sej!!!
Jag behöver en proffessionell handledare som kan komma och hjälpa mig med mina dagliga dator problem dvs mjukvara helvetet!
Skruva kan jag och nu till och med med vänsterhanden så skruva ihop skiten är inget jag behöver kunna!!!
Grrr....

Oj detta blev ett argsint inklägg, men jag behövde få ur mig aggressionerna!

Mmmm...

I dag blir det fan i mej en rejäl kebab pizza!!!
Och inte vilken kebabpizza somn helst utan från Utby!!!
Bästa pizzan i Gbg regionen helt klart.
Hoppas Rickard är klar snart så jag kan få min efterlängtade Kebabpizza...

I´m a dancebander yes I am

Det bor en liten dansbandsjäkel i oss alla!
I många gömmer han sig långt inne och blir ständigt förnekad och rent utsagt förnedrad!
Vem blir inte glad av att höra; Jag vill vara din margareta, Corrine corrina och alla andra gamla slagdängor som spelas ute på logarna i vårat avlånga land!
Ingen av er kan ju ha undgått Torgny Melins, de som har gjort covers, kändast är väl I`m a dancebander, yes I am!

Hade det inte varit för Rickard hade jag nog också fortsatt förneka och förnedra dansbandsdjävulen i mig.
Men jag måste erkänna att musiken är helt ok och man blir glad av den!
Fast tro nu inte att jag övergett rock och alternativ musiken!
Nej för fan!


Tacka fan för att de får dåligt rykte!
image35

Lördag vs Söndag...

Lördag slår helt klart söndag, på lördagar är man på topp och söndagar nere i botten!
Ligger här och mår pyton!
Men det är ju mitt eget fel... Huvudvärk och ett litet lätt illmående...
Känns som om jag  aldrig mer vill dricka alkohol!
Är helt säker på att jag aldrig kommer hålla det löftet...
Har avverkat förra veckans chips och en bollywood rulle, och nu är det Black Jack på TVfilm, min favvo dansbands film! har nog sett den 3 gånger de senaste veckorna...

Kul hade vi går ialla fall!!!

image32
Jag och Frida!

image33
Jag och Emma

Kan ju tillägga att jag kända mig som en dränkt katt hela kvälen eftersom regnet aldrig ville upphöra!
Mitt hår va spikrakt innan vi gick ut!

Tack tjejer för en underbar kväll!!!

Wiiiiiiieee

Jag ska jobba på konståknings VM!
Jobba med den inre säkerheten, fan va kul!!!
Jag som så gärna ville gå men pengarna satte stopp!!!
Nu får jag fri entré hela veckan!!!
Är helt överlycklig!!!

5 år sen...


Jag hade nya jeans från miss sixty, de var så där perfekt utsvängda och de passade helt perfekt till mina lika nya cowboy boots!
Jag, Sara och Frida förberedde oss med en förfest för att gå på förfest nummer 2.
Vi skulle gå över Linnégatan det låg lite små högar av snö längsvägkantern.
När jag ska ta ett steg över en utav högarna fastna spetsen på ena bootsen i byxbenet och jag ramlar handlöst ner i asfalten!!!
Lite svimfärdig och illamående skulle jag prompt fortsätta till förfest´nummer 2!
Vi missade dock den vagnen vi skulle med så vi festade lite till på hållplatsen!
Min arm värkte kan ju tala om för er!
Fast jag trodde det va en enkelstöt bara. Väl framme till förfsten får en av killarna syn på min hand som börjat svullna upp och bli blå, han va sjuksköterska, och undrade om han fick titta på min arm!
När jag väl fick krängt av mig skjortan såg jag själv att armbågskulan inte satt där den skulle!
Tack och hej för mig!
Taxin var där på nolltid!
Ner till sahlgrenska och väl där visade jag min arm för henne i receptionen och fick gå före ett fullknökat vänt rum!
De fick tömma armen på blod de ville opererat med en gång, men jag var lite för full!!!
Så jag fick ett provisoriskt gips och en bunt med bomullstops att suga på för att dämpa törsten eftersom operationen skulle ske dagen efter.
Ringer mamma halv ett på natten och fråga om hon kan hämta mig på sahlgrenska!
Gissa om de blev chockade! Inte minst när jag sa att jag skulle opereras dan efter!

Så, så gick det till när ärret på armbågen kom till.

Borde inte internationella kvinnodagen ge tur till kvinnor?

Massa hårfärg!

Sitter med hela huvudet fullt utav färg!!!
Tittar fortfarande på I am Sam den är underbar!

image30

Sexig morgonrock va?! 

image31 

Det blir mörkbrunt (igen) för er som undrar!

Lamp byte och film!

I dag har jag vart hos min kompis föräldrar för hennes pappa skulle  hjälpta mig att byta halv ljus på bilen!
Jag och pappa lyckades inte sist! Inte så konstigt kanske eftersom att det snöade och vädret var allt annat än skönt just då!
Vi fick hissat upp bilen med hjälp av en donkraft och det underlättade mycket sen fixade jag det nästan helt själv det var lite meckit att få in lampan i sitt fäste igen men det gick bra till sist!
Nu vet jag hur jag ska göra nästa gång!¨

Nu börjar filmen I am Sam!
den är jättegullig och se värd!!!


Tjolahopp!

Har precis kommit hem från den sista praktik dagen!
Roligt och tråkigt på samma gång...
I dag åkte vi till systembolaget under arbetstid eftersom dagens handledare glömde det under lunchen!
Det bar inte mig emot iaf! Behövde ju ändå en vin pava!

Väntar på att pojkvännen ska komma hem nu, han skulle till sina paranteser och tvätta! (hans tvättlås är borta men jag ser ändå inte någon anledning och tvätta hos sina föräldrar, detta kommer det blir ändring på när vi flyttar ihop! )
Det värsta är att vi ska vara hos pappa klockan 7 och min pojkvän har nog somnat på sina föräldrars soffa! Jag är nästan hundra på att så är fallet för han svarar inte på mobilen!!!

Den mysigaste låten hittills under 2008!


Vaddå Reker?!

"Ja såna som man eter"

Har ni inget liv i stockholm eller??? (Inte för att vi har mycket att göra i götet!)
De flesta som ligger överst på mest aktiva bor i sthlm eller i närheten!!!
Är det nya stockholms syndromet att blogga eller?
I såna fall är jag sjukt drabbad... Har till och med började blogga från min mobil...
Nej jag vill inte prata prata med massa konstiga eeeeeeeeee läten och låta drygare än yes när jag pratar!
Jag vill ha kvar min min GOA GÖTEBORGSKA och säga Ööööööööö, änna och gött!!!
Och snälla skäll på mig om jag börjar visa dagens outfit!

Mohahahahaha


Sista dagen...

I morgon är det sista dagen på praktiken..
Det känns lite tråkigt faktiskt, alla är helt underbara!!!
Förutom den personen jag nämde tidigare, han är en sån där människa som måste visa att han vill ha övertaget över andra människor, speciellt över yngre människor.
Han klarar  inte av att vi kan saker han inte kan... När de slängde saker som var säkert 15-20 gamla hotade han med att säga upp sej bara för att han ansåg att det var "hans" saker som de slängde. Dvs de saker han va den enda som kunde nånting om, och som absolut inte funkar bland dagens moderna lås.
Ingen kan veta bättre än honom...
Han ser ut som minst 60 bast fast han är tydligen 52..
Varje gång jag lutat mig mot något, har han kommit fram och knackkat mej på axeln och sagt "den kan stå av sej själv". Han tycker det skämtet e skit roligt.

Alla andra är hur underbara som helst!!!

Nä nu ska jag krypa upp hos min älskling och gosa lite!!!

Haha. Ingen kommentar.

Haha. Ingen kommentar.

Kräkreflexer

Nu kräks jag nog snart! Har ätit en tredje dels biskvi. Ni vet sådana där med choklad mousse i och mandel massa. Dom vi inte goda och smakade smör typ. Känns som om någon smörat min gom. Det finns en människa här som jag inte klarar av. Han måste hela tiden visa sej överlägsen. Han kan skämta med alla men ingen kan skämta med honom. Åh kräks jag inte av biskvin så kommer han få mej till det. Kyss på er.

Bla bla bla...

Ytterligare en dag i tråkighetens tecken. Har inte gjort nåt idag, knappt lärt mej något heller. Lyssnar på en genomgång av vad som e färdig ställt och inte på ett projekt. Nu försöker de få mej att hänga med men det gör jag inte eller rättare sagt jag orkar inte. Tydligen är jag inte ensam om att vara trött och uttråkad. Haha.

Uscha mej vad det regnar...

Trodde verkligen våren va på väg och vi skulle slippa det här jäkla skit vädret men ack vad jag bedorg mig. Känner verkligen hur ångesten kryper in under skinnet... 23-25 m/s säger dom att det ska blåsa i natt... Igen. Som om det aldrig gör något annat här nere, Det är ju storm varje vecka, i helgen svämmades ju SOS:s lokaler över inne på Gårda...

Nu blir det nog läggdags, ska bara spela lite tower bloxx på mobilen först...
Väldigt beroende framkallande och underhållande, speciell när jag har tråkigt...

Godnatt på er kära vänner!

Mobil bloggar nog lite i morgon också, ni kan få en bild på min lunch i morgon, det blir fiskgratäng! =)

Min gamla mutter..

Får ju inte glömma att gratta min lilla mams som fyller 48 i dag!

Här tillsammans med sin sambo!

Grattis på dej min gamla mutter, jag älskar dej!

image28


Min dag i korthet...

Vicken tur, chefen skulle också i väg så jag kunde dra... Så nu sitter jag på min vanliga plats i sffan med datorn framför mig. Tog lite roliga bilder idag för en gångs skull.

Detta är den mycket trevliga vägen ner till chalmers hållplatsen! Inte rolig att gå ensam när det är mörkt!

För ingen kommer höra dej SKRIKA!!!

image23

Mitt underbara eftermiddags kaffe! Inte så äckligt som det kanske ser ut!

image24

Jag själv i egen hög person på väg hem.

image25

Helt plötsligt hur ingenstans hoppas det fram en liten tant och ger mig den här lappen!

image26

Det är ju nästan så man blir rädd!
Jag tror jag fortsätter som hittills och går förlorad faktiskt!


Tråkigt värre asså.

Testar att blogga från min mobil. Jag har riktigt skit tråkigt. Hoppas på att få gå vid fyra eftersom vi ska vill någon skola och kolla på ett jobb. Jag orkar ju inte åka tillbaka hit igen när skolan inte ligger långt hemifrån och han jag är med ska gå klockan 4. Problemet är att chefen ska med men jag hoppas han åker direkt därifrån också. Sen blir det slappis i soffan. Fast först ska jag dammsuga. Yeah Yeah vi höres senare gott folk.

Lång längtan...

JIPPIE!

The Sims 3 kommer!

Tyvärr verkar det inte komma förrän 2009, *suck*

I am the champion of the livingroom!

Just avslutat kvällens FIFA matcher mot Älsklingen, och gissa vem som vann???
Jag!!! Tjohoo!!!
2-0 i matcher, Go England!

Onyttig...

Chips och dip, nån?!

Vem tackar nej till en riktig mun orgasm???


Aj aj aj...

Blev ingen pizza, kina mat fick det bli det känns lite nyttigare.
Men fy vilken jäkla magkatarr jag har fått nu!
Hoppas jag har medicin kvar, annars kan det bli jobbigt!


Ytterligare en tråkdag i almanackan...

Åhhh suck och stön vilken tråk söndag.
Rickard har innebandy idag så jag är länad åt mitt öde!
Innan han gick fråga han vad ska du göra idag då???
Ja vad ska jag göra???
Inte en jäkla aning!
Funderade på en promenad...
Men det svarade vädergudarna snabbt på! För helt plötsligt kom det en skur!
Spela sims?
Njae vet inte det jag...
Städa gjorde jag igår...
Nä nu får et va slut tjötat om hur tråkigt jag har!

Rickard vill ha pizza till middag, men vill min rara runda mage ha en då?
Njae det e tveksamt, fast om jag är duktig hela denna vecka så kan vi väl säga ja!?
I såna fall en kebabpizza.... Med vitlökssås.... Mmmm.... Inte äckligt....

Hur dum får man va?

Hur fick vi ens idén?
Slå i hop knutna händer???
Jag erkänner, jag älsklingen är inte riktigt normala.
Nu sitter jag här med ömmande knogar och fingrar.
Fick han ont då? NÄ!!!
Det är väl typiskt!

Morfar!

Ett oväntat bra kalas faktiskt hos mormor.
Hon har ju sina små komentarer om allt och nedklankningar på morfar!
Världens bästa morfar! Även om han fyller 71 i år så känns han lika ung som han va när jag va liten. Samma humor och allt. Så som han flängt runt och lekt med oss när vi va små! Världen bästa lekfarbror. Även när små sysslingarna komer från england ser man hur han lyser upp och tycker det e roligt med dessa små. Även om han inte orkar lika mycket så gör han det för han tycker det är skoj och man ser hur det lyser om honom när de små skrattar så de kiknar!
Älskade morfar!!!

image21

nyfiken i en strut


det är nog sant, det är lite mystik över det här med bloggande, man vet inte vem som läser och det är rätt skönt, klart nyfikenheten finns där... men det är lite charm med det hele!


Vem, vilka, varför?

Satt precis och kollade hur många besökare ja har haft det senaste. Det är rätt kul faktiskt.
Man får ju en del tankar...
Vem läser om mig och mina tankar?!
Skriver jag bra/dåligt?
Vad vill ni läsa om?
Vilka e ni?
40 pers va inne på min sida en dag det är rekord!
Anledningen till att jag skirver är för att få ur mig mina tankar. Saker som jag undrar över som man aldrig får ur sej annars. Som det där med att sitta på yttersta sätet på bussen e det ok?!
Pratar man med folk om det kan man nog uppfattas som knäpp men när man skriver om det kan få in mer komik i det och det är så jag ser det ett komiskt problem...

Vill ni skriva vilka ni är för att stilla min nyfikenhet så får ni gärna göra det men ni behöver inte! Men det hade vart kul! Vad som sagt jag e allt nyfiken, fast ni måste inte!

ha det bäst.

(bloggar mer sen kalas i vår släkt vet man aldrig hur de slutar, hehehe)

Granny and I

I morgon ska jag älsklingen´ha mys frulle!
Det va ett tag sen nu, nybakta frallor och gott pålägg!
Sen blir det kalas hos mormor och morfar.
Mormor fyller 68.

image20

Är vi inte snygga jag och mormor så säg!?
Hehe