Akupunktur i morgon då...

Kan ju säga att jag är lite lätt nervös... Har haft mardrömmar om dett a i två dagar nu.. Men vad gör man inte för att slippa illamåendet... Jag som hatar nålar...
Det finns bara en sak som skulle kunna stoppa akupunturen och det är min hals!!! Vaknade med halsont i morse och det har inte blivit bättre. Har även känt mig lite febrig nu på kvällen... Jag kan verkligen inte bli sjuk denna veckan för jag har en hel del jobb inplanerat men det blir väl till att bita ihop om det blir värre!

Om jag nu kommer i väg i morgon så funderar jag på att gå och klippa mig också håret har blivit jättelångt och det tovar ihop sig hela tiden... Hade gärna velat göra slingor också, men är inte jätterik...

Nu längtar jag tills ultraljudet nästa vecka, det känns som startskottet för att det är fritt fram för att börja handla på sig saker! Hehe, det är inte för inte som min sambo hävdar att jag har svart bälte i shopping!!!

Nä nu är det dags för sängen tror jag måste ta bussen 07.50 i morgon, och jag som inte har gått upp tidigare en klockan 09.00 sen i december typ!

Kram

Ja just det...

I torsdags var det jag kände första sparken, om man nu kan kalla det spark var mer som en liten fisk som fladdra till. =) Jag kände någonting redan i v15 men om det var gaser eller spark det låter jag vara osagt. =)

V 18 i morgon

I dag var jag på MVC har fått tips om akupunktur mot grav illamåendet.. Jag som är så jäkla nålrädd!!!
Men jag får inte äta dessa tabletter under en längre tid så något drastiskt måste jag ta till!
I dag fick jag även lyssna på bebisens hjärta, så himla mysigt!

Vi börjar enas i det ständigt pågående namn kriget, vi är nere på 4 tjejnamn och 3 killnamn.
Tjejnamn: Felicia, Julia, Nellie eller Mollie
Killnamn: Adrian, Elliott eller Oliver

Inte lätt det där med namn!

Kram

Skröna eller inte...

Ska man tro på skrönor så kommer vårt barn födas med en mikrofonfrilla för jäklar vilken halsbränna jag har...

Dags att börja studera nu först blir det arbetsmiljö och säkerhet!

kram

Att det aldrig ger med sig...

Illamående och kräkningarna vill inte upphöra och nu har jag till och med börjat gå ner de kilona som jag hade gått upp så nu har jag fått nya anti-kräk tabletter utskriva och än å länge verkar de fungera! Hade varit helt underbart att få må som vanligt efter två månaders konstant kräkande.

Idag går jag in i vecka 17 och inte så långt kvar till rul den 7 feb!

Ååååååå

Jag bara älskar dessa tofflor!

Hej på er!

Nästa vecka ska jag börja plugga till undersköterska på distans, det känns jättebra så hinner jag jobba lite också! :)

Nu är jag inne i vecka 15 och på onsdag blir det v 16, längtar till ultraljudet den 7 februari. Nu på morgonen ställde jag mig på vågen för att se hur mycket jag hade gått upp, jag hade gått ner 1kg sen jag vägde mig senast, så sammanlagt har jag gått upp 3 kg. Man kanske inte ska tänka på vikten så mycket men man blir ju lite orolig. Iofs så kräks jag ju fotfarande minst 1 gång per dag så det är väl int så konstigt, kanske. Går jag ner mer i vikt får jag väl kontakta MVC.

Idag blir det till att hålla sig inne, gatorna är förvandlade till stora pölar och det är hur isigt som helst ute, så i dag ska vi städa garderober när rickard kommer hem vid 14-tiden.


Kram