Jag är trött på...

Jag är trött på alla frågor om; hur känns det med magen nu? Är den livlig? Gaaaaaah!!!
Ja det är bra, ja den rör på sig...

Läääängtaaaaaan...

Jag längtar till knodden behagar titta ut!!! 9 veckor det känns som en evighet och jag tror att alla som har varit eller är gravida är benägna att hålla med mig!!! Jag är trött på att vara gravid jag vill hålla den lill* nu!
Tålamod har aldrig varit min starka sida, men det kanske är sånt som kommer när man får barn... Önska kan man ju alltid göra!

Hela maj är iaf fullspäckad med jobb så tråkigt kommer jag inte att ha! Funderar på att jobba maj ut bara och sedan bara ligga hemma och plugga de sista veckorna så kanske jag kan fixa en del av höstens plugg också. Måste ut till skolan någon dag och prata med dem, jag har betämt mig för att ta ett halvårs uppehåll till en början. Kanske bara läsa en enstaka kurs utan tidskrav. Därför vill jag göra så mycket som möjligt nu så blir det inte så mycket pluggande till våren.

Puss på er!

Dags för jobb snart...

Men innan ska jg ner till ICA maxi och reklammera falukorv! Vi va och handlade igår alltså 2011.04.21, falukorven jag köpte gick ut 2011.04.20, jag hade inte sagt nåt om det var en eller två dagar kvar ionnan utgångsdatum men att sälja utgångna varor är inte ok. Som tur va detta första gången det hände mig...
Ska kolla bättre nästa gång när jag är i affären...

Jag är inte alls sugen på att jobba idag det är 20 grader varmt och strålande solsken vill hellre sitta på en uteservering och äta nåt gott!

"BARA" 74 dagar kvar till BF nu... Känns som en evighet...

Puss på er!

Men hallåååååå...

Hur jävla sugen på negerbollar kan bli...?!
Åååå men det är jäkligt dumt att göra dem då man får en hemskans halsbränna av dem...
Snacka om splittrad...

Saker med graviditeten jag inte kommer sakna...

Illamåendet som fanns tidigare
Smärtan i ljumskarna
Stelheten i ryggen
Orörligheten
HALSBRÄNNAN!!!
Toalettbesöken som sker väldigt frekvent
Mina extra kilon

Det jag kommer sakna:

Sparkarna, ok kanske inte de där riktigt hårda.
Magen
Att kunna äta vad jag vill när jag vill utan att tänka på hur fet jag blir!!
Att få sova när och hur länge jag vill.

Åhhh vad jag längtar efter knodden nu!

11 veckor kvar bara!


Behövs ingen profylaxkurs här inte...

Man övar helt enkelt på att andas bort halsbrännan!!!
Jag kommer knappast sakna den sen, men tyvärr är det något jag kan ha i omgångar ändå men då kan man ju i allafall äta bättre tabletter då man inte är gravid.

Nä nu börjar det bli dags att göra sig i ordning inför jobbet!


Hej hopp!

Idag går jag in i vecka 29 och förhoppningsvis är det bara 11 veckor kvar! Konstigt nog tycker jag att tiden springer fram just nu. Kanske för att det har varit mycket planerat på senaste. I dag är det jobb och i morgon MVC, på fredag ska jag och elle på baby barn mässan helgen är det jobb och födelsedagskalas som gäller! Nästa vecka är det påsk! Inga planer för påsken ännu iaf!

Det känns nog som att tiden går fortare för att vi passar Tindra (pappas hund) för då har man ju nåt att göra hela tiden.

Det ska bli riktigt kul att gå på babybarn mässan på fredag, jag hoppas att man kan få tag i nån snygg skötväska till något bra mässpris och kanske en babysitter och ett babygym. Vi får väl se vad det kan tänkas bli, har inte jättestora förhoppningar om att köpa saker där men det kommer säkert bli intressant! ;)

XOXO

Jag vill shoppa..

Men jag orkar inte bege mig ut och särskilt inte i detta vädret. Jag har inte ens borstat håret i dag men vad gör det, det enda jag har gjort i dag är ju att ha varit ute med hunden och då har mössan varit på... Rickard har åkt till en kompis och kommer inte hem förrän sent. Just nu är jag inne i fas att jag tycker det jobbigt att vara utan Rickard, vill liksom ha kontroll. Jädra gravid hormoner... ;) Nästa vecka ska han antagligen åka till malmö men om det blir och hur länge vet vi inte ännu, hur ska jag överleva??? ;)

Nu e jag hungrig också men jag orkar inte laga mat orkar inte inte ens svara i telefon ju, ingen som vill förbarma sig över mig och komma hit med pizza eller nåt annat gott??? Kanske ska prova online pizza! Men då måste jag ju öppna dörren.. *suck*

Taskig uppdatering jag vet...

Men det har varken funnits tid eller ork...
Om det inte hade varit för att magen är lite större än vanligt, att någon sparkar där inne, att min kondis är sämre än en 90-årings, benen svullnar på kvällarna, halsbrännan, det nattliga toa besöket och mitt nya blödiga jag så hade jag kännt mig totalt ogravid!!! Hahaha..
Nu är det bara 92 dagar kvar tills knoddis ska titta ut fast det känns som en evighet! Men tiden går ju oerhört fort så vi är väl snart där!

Nä nu är det dags att hoppa in i duschen ska träffa Elle och Emil i slottskogen och gå på promenad!

Puss på er!