Grinig...

Jag är grinig som fan just nu!
Har ingen lust till nånting överhuvudtaget!

Fullt ös!

Fullt upp, därav den dåliga uppdateringen!
Plugg, Ullared, jobb, försöka vara social och åka buss i väntan på ny bil!
Í morgon blir det en tripp till stenungsund och träffa Sara och kompani! Myspys! ;)
Nu har jag fått köpt de flesta småsaker tror jag. Spjälsäng, babysitter, skötbord och babyskydd är väl det som skall inhandlas nu snarast. Känns skönt nu när man börjar få ordning på saker och ting inför ankomsten!

Over and out!


Psykbryt 2.0

Over and out!

No comments...


MVC Besök

Då var det dags att sätta sig in i försäkringskassan... Tjohoooo!!!
Fick mitt moderskapsintyg idag så jag får väl sätta mig i lugn och ro och ta tag i detta i morgon.
Jag fortsätter att imponera på mig själv gällande blodprovstagning, det går bara bättre och bättre!
Idag så mätte hon även magen och lyssnade på hjärtljuden den livliga krabaten ville bara sparkas men hon lyckades få hjärtljuden till mellan 150-160.
Nästa besök är planerat till den 14 april!

Jag satt och tänkte på hur snabbt tiden egentligen går, för sist gång jag var på MVC var i december och då var jag i vecka 12 och det var 13 veckor kvar tills idag, nu är vi helt plötsligt här och jag går in i vecka 25 i morgon och då är det bara 15 veckor kvar av hela graviditeten!



Fullfart!

I går var vi ute på IKEA och köpte nya garderober PAX heter dem och så valde vi spegeldörrar till. Det blev jättebra i sovrummen nu. Nu känns det inte som att vi har jättemycket kvar att förbereda innan knoddis kommer. Det som är kvar är att köpa är en skänk till vardagsrummet, spjälsäng och skötbord. Sen är det ju även lite småsaker såsom mer kläder babysitter, babygym´, badbalja och lite andra praktiska saker. Men allt sånt ska jag försöka få tag i på Ullared! En skötväska får jag inte glömma att köpa heller!

Sen är det bilköpet kvar också, men den biten får R allt hålla i.

Nu ska jag plugga lite så jag får klart den jäkla diskussionen! Sen ska vi hem till R:s föräldrar.

Kram

Mera snööööööö...

Jag vill inte ha mer snö nu!!! Chefen döpte det till vårsnö, bara för att de kommer alltid något återfall innan våren börjar på riktigt.. Fast jag vill varken ha vår- eller vintersnö!!! Jag vill ju iofs att marken skall bli vit snart men inte utav snö utan av vitsippor!!! Vackra vitsippor i miljarder!!! Åhh vad jag längtar! Jag längtrar även efter att se träden grönska igen!

Shit vad poetiskt det blev! Egentligen har jag inget emot snön det får jättegärna komma 2 meter i november och sen att den ligger kvar ända fram till mars. I mars sen kan vårsolen smälta snön så att den är borta lagom till april. Jag gillar bara inte att det snöar ena dagen och det blir halt som f*n, dagen efter töar det och sen snöar det igen och självklart så ska det ju blåsa som bara den här på västkusten. Blääääurk!

Dom senaste veckorna har jag börjat känna mig riktigt osmidig, inte riktigt som ett kylskåp än utan mer som ett frysfack, sådär lagom osmidig för att det ska bli jobbigt att vända sig om i sängen utan att vakna och hjälpa till med armarna!

Igår fick Rickard känna riktiga sparkar inte bara små små rörelser. Som vanligt började det med att Brynolf (nytt arbetsnamn) tvärvägrade att sparka så fort några andra händer än mina la sig på magen, men sen så hotade jag knodden med att han/hon skulle få heta Brynolf om han/hon inte sparkade på sin far och då funkade det! =)
Igår var också första dagen jag såg vibrationer av sparkarna på magen.
Shit vad tiden går fort det känns ju som i går man såg plustecknet på stickan!! Men icke, för det är redan vecka 24!

Ny dator!

Jippi!!! Äntligen jag som har velat ha en ny dator så himla länge och dessutom var det bara en tidsfråga innan den andra skulle gå sönder. I dag har jag även sålt min bil och på lördag ska vi åka till IKEA och köpa våra nya garderober. Känns som om man börjar komma en bit på vägen i all planering inför det att knoddis kommer! Åhhh vad jag längtar tills knoddis kommer ut det är ju bara 119 dagar kvar nu!

Puss på er!


Men va faen...

Är hungrig, hungrig som faaaaaaaan!!! Men jag vet inte vad jag vill äta, inget passar... Kan typ bara tänka på middags mat, men det vill jag inte äta nu!!! Åhhh kan snart inte vänta längre... Just nu är det jättesvårt att få sig mat som inte passar till 100%. Hmm glass kanske??

I dag blir det fika med
ciccilotten! Senare i kväll blir det bowling!

Kissenödigt värre asså...

Min urinblåsa är lika stor som ett russin... Så fort jag har lagt mig måste jag upp minst två gånger innan jag somnar. Så nu har jag funderat på om man borde införskaffa sig ett bäcken eller en toastol att ha precis bredvid sängen! Men det är väl bara till att bita ihop i 16 veckor och 4 dagar kvar till BF.

Lite kläder till knoddis!


Ja här ser ni lite vad jag har inhandlat. Man måste ju sprida ut kostnaderna lite. =)
Snart blir det Ullared och då blir det mer! Måste säga att det är ganska svårt att köpa könsneutrala kläder.
Jag gillar Lundmyr of Sweden kläderna, allt är svart, vitt och grått en del del är rött också, lite dyra men väldigt fina kläder. Den svarta tröjan ni ser på bilden fyndade jag därifrån för bara 89:-, perfekt! Storleken är 0-3 månader så den blir förhoppningsvis inte urväxt med en gång!

Mage



Här är en nytagen bild från igår då jag gick in i vecka 23.
Måste lära mig ta bättre magbilder!
Jag börjar få en magkänsla av att det är en lite tjej som bor där, men man kan ju aldrig så nog veta!



Denna tog jag snett framifrån och magen ser gigantisk ut! Hehe..

Puss på er!

Oj oj inte bra...

Inte bra att skriva om sorgearbete när man är gravid och extra känslig. Inte för att de sorger jag själv haft inte är bearbetade utan att jag tänker på alla dem som har förlorat någon. Bara att skriva om sådana häär saker har jag aldrig haft svårt för innan. Det jag kan ha svårt för är att höra den svenska national sången och se ett svensktlag stå uppradade och taggade för att kämpa i sin sport, sen om de vinner guld och står där högst upp på pallen kan också få mig också att börja gråta. Antagligen är det för att man själv en gång har stått där och tagit emot guldmedaljer!

Nu blev det känsloladdat... Nä dags att skriva om lite mer sorg... Buhuuuu....