Slit och släng och mini maräng (cup)

Ledsen att jag inte skrivit på ett tag men det har vart fullt upp, ända sedan jag åkte från mormor och morfar. Jag har jobbat varje dag utan två söndagar sen jag kom hem. Men jag lyckades faktiskt få två dagar ledigt nu i veckan torsdag och fredag så jag kunde ut och segla med mamma och Ulf.
Och i dag ska man tillbax till arbetet men jag känner mig inte direkt sugen när det regnar såhär! *Suck*

Vart jag jobbar?! På hemglass, fast som tur e ser jag ljuset i tunneln den här gången skall bara jobba tre veckor till.  Tack vare alla unga puckon som tycker hemglass e jättebra jobb i början och sedan tycker det suger under sommaren eftersom det bara e kvällar, så har jag som inte ens är extra ersonal fått rycka in och ta heltid!
Vad är det med dagens lata ungdomar!!?? Jag hat alltid velat tjäna mycket pengar och därför har jag alltid visat intresse när jag va ny för att få jobba så mycket som möjligt. Och det lönade sej! Jag fick heltid och en lönecheck som betalade alla mina räkningar och lite till.

Nu är de bara fem veckor kvar tills skolan början, det va så längesen jag satt vid en skolbänk så jag hade egentligen behövt ha dessa veckor till mental förberedning, men nu får jag nöja mej med två.

Föresten e det någon som vill köpa en bil från 06?

Sladdar och andra sladdar...

Oj det va ett tag sen nu.. Har vart hos mormor och morfar nere i halmstad från onsdag till fredag. Jäklar va det regnade. Hade tänkt stanna till lördagen men fick erbjudande om att jobba på fredag och lördag så jag åkte hem. Tur var väl det för det fortsatte ösregna sär nere här har man ju sett lite solglimtar ibland!

Fick en liten fundering när jag var där eftersom nästan halva bagaget bestod av sladdar. Ipod sladd + fm sändare, kamera sladd, dator sladdar (garderade mig för fult väder), mobil laddare, Kan ju inte ens borsta tänderna utan sladd! (battreriet måste ju laddas.) Alla ens väsentliga saker kräver i dag sladdar! Till och med med bilen kan man sladda! Hahaha...  Snart kanske vi slipper sova uta kollar bara in oss med en sladd och laddar batterierna i två timmar och sedan är man fit for fight igen! Tänk vad tid man skulle spara! =)