It´s the final count down...

Sådärja nu har jag bara 6 arbetsdagar kvar på hemglass för den här sommaren som förmodlingen också kommer bli min sista! iaf om jag själv får bestämma! Sådeså!!!

Längtar efter R och tycker han ska komma hem nu! Men men... Han måste ju också få åka iväg själv eftersom jag ska iväg till england sen i augusti så det är ju inte mer än rättvist!
Det är ju alltid jobbigast att vara den som är hemma i det vardagliga...


Bla bla bla blaaaa...

Svar till Sara!
Vet inte vart vi ska dansa nånstans men vi ska lära oss dansa bugg till en början och kanske nåt mer. Vi får se!

I morgon ska jag till mamma och ta med hundarna och så ska vi sova där!

Ska ta med mina inlines och så ska jag ta med mig Ulf ut för han har också ett par! Det kan bli skoj! Hehehe!!!

Sömn e ingen bristvara iaf!

Usch idag är en riktig tråkdag! Regnet bara öser ner på utsidan! Fy attans! Jag är ju inte överdrivet glad över att ha ett utomhus jobb när det är sånt här väder!!! Som tur är har jag bilen!
Det måste vara vädret som gör att jag kan sova hur länge som helst! Vaknade halv 11 idag och så här har det varit nu ett tag och det värsta är jag känner att jag kan somna om och sova ännu längre!!!

Nu har jag bara 10 dagar kvar! Sen e det sommarlov!!!

I morgon sticker R till öland till dansbands veckan, jag kommer sakna honom! Buhu! Jaja jag har ju klarat tidigare två åren så det blir nog inga problem här heller ska ni se! Till hösten ska jag och Elisa börja buggkurs så då kanske det blir öland för oss också!!

080623

Är för tillfälligt inne i en down period, huvudvärk och ingen lust till nånting! Hade jag fått välja hade jag bara legat inne och käkat bacon mackor hela dagarna!!! Mumma! Man vill ju knappast jobba!!! det här vädret piggar ju inte upp en dirfekt!!! Igår passerade det ett riktigt åskoväder, jäklar va det small!! Fast jag tillhör de få förunnade som tycker om åskan, riktigt mysigt faktiskt!

Nu är det bara två och en halv vecka kvar på hemglass!!! Kan berätta att nedräkningen har börjat!!! Asså det är roligt jobb om man har mycket och göra men det kan jag ju inte påstå att vi har nu!

...

I bland så bara bubblar det med saker som jag vill skriva men jag det kommer liksom inte ut på tangentbordet! Just nu ligger R och sover efter en tuff tält natt!!! haha!!! Nädå han sussade allt så gott hela natten! Nu väntar en fortsatt slapp innesittar dag/kväll, vi har hyrt 3 filmer, de senaste irene huss filmerna och blades of glory!

Inlines!

Nu ska jag åka och köpa inlines! Wohoo! Ja jag vet att det är mdsommar men jag ska göra det ändå!!! Hehe! De som jag velat ha så länge kostar bara 499 kronor nu! Halva priset och jag har velat ha dem så himla länge! Det va evigheter sen jag åkte inlines!

sen ska vi till hindås och därefter hem och sen till Lantlollan med pojkvän och barn! =)

Varning för lite blogg fram tills på söndag iaf!

Hatar rubriker...

Jäkla skiiiit, att vi inte ens kunde spela lika mot ryssarna!!! ÅÅÅ! Jäkligt irriterande!

Nä nu ska jag nog gåoch lägga mig i tid för en gångs skull!!!
Hehe!

Ska träffa mutti i allum i morgon om hon inte har allt för ont i nacken! Shopping piggar ju alltid upp! =)

Hör och häpna!

R har fått för sej att vi ska tälta på midsommar dagen ihop med Elisa och Tobbe! Jag är ju inte den som e den om man säger det är snarare R som är den om säger så! Stefan vågade satsa 25 spänn på att R kommer vilja ta en taxi hem på lördag/söndag där någon gång! Om ni undrar varför vi ska tälta så är det så att vi är hembjudna till Tobbes och Pelles föräldrar och deras som sommartillflykts ort är just askims camping! Och så kul vi hade det förra året så lär vi ju inte vilja åka därifrån i första taget så R och Tobbe tyckte vi skulle tälta!

Pix pax för att ha mössa och en sovsäck som klarar 25 minus och en massa handdukar i den så de suger upp fukten! Hehe! Plus att jag kommer sova i mitt underställ! Som jag självklart kommer ha värmt upp inne i deras husvagn innan! Hehe, man får inte va dum!

080616

I morgon fyller Frida år så vi firade henne igår! haha kul rim va?! =) Mucho trevligt!
Jag trodde att jag kunde prata högt men det fanns visst två som va tio gånger värre, vänster trumhinna mådde inte så bra! Rickard kom och hämtade mig och Sara vid halv elva, det va precis lagom! Trumhinnan va också tacksam! =)

Oj va kort det blev, men men..

Bad, bad, bad little me!

Oj oj oj, vad jag vart dålig på uppdatering här då!!! Men jag har inte haft tid! Det händer sker hela tiden! I fredags va jag tvungen att åka till allum och fixa de sista presenterna och sen va det jobbet, i går va det kalas från klockan elva fram tills sena kvällen och i dag finns det iaf lite tid,ska träffa sara sen och shoppa present till Frida och se ska vi hem till henne...

Jag har lyckats klämma mitt lillfinger och det gör jättont! Buhu!

Förresten så hade jag typ världens sjukaste dröm i natt! Jag drömde att jag blev inbjuden till något jäkla PR-Jippo för en scarf uppe i stockholm, och givetvis träffade jag blondinbella (ni vet bloggerskan), Vi fick en massa scarfer, filtar och sen släppte de in katter och barn och dessa fick välja en ny ägare eller ny mamma eller pappa! Man fick inte säga nej heller! Och givetvis fick jag tvilling pojkar! Jag måste tillägga att katterna va rosa-spräckliga!!! SJUKT!!!
Sen mötte jag Condoleezza Rice (eller hur det nu stavas) och någon kung Jabbadabbadabba!!! Och dessa va typ tvungna att prata med mig fast jag ville inte! så jag försökte springa där i från med mina nya barn.... Hmmm, jag har ingen lust att denna dröm ska bli verklighet iaf! hahaha

Woohoooo!

2-0 till Sverige mot grekland!!! Göööött! Det finns asså hopp! =) grekland är ju ändå regerande europa mästare! Nu ser det inte ut som de kommer långt! Men man ska ju inte ropa hej förrän man kommit över ån! Hehe...

trodde ju inte han skulle komma så här tidigt...

Göteborgs Energi är runt och kollar alla gasspisar i området idag och jag mitt pucko hade ställt klockan helt fel! Jag trodde jag stälde om klockan till kvart över 8 men den stod visst på 05.15 så jag vaknar med världens yck när det ringer på dörre, och det är inte enkelt att ta på sig kläder när man får så bråttom! Hehe


party!

Shit va kul vi hade igår! Vi bestämde oss för att jag skulle köra, men efter när vi varit där ett tag ville jag också dricka!!! Så jag körde bilen till mormor och morfar och sen körde morbror ner mig till festen igen! Vi åkte väl hems så vi va hemma vid halv fyra, bara det att när vi kommer hit så har inte R sina nycklar!!! Vi kommer asså inte in!!! Jag ringer och väcker morfar mitt i natten och han får gå ut och leta i bilen han hittar den som tur va på golvet i bilen, så vi fick ta en taxi till benareby och hämta nycklarna och sen åka tillbaka!!! vi va nog hemma vid halv fem till sist!

Ingen vet vem av oss som lagt kvar nyckeln i bilen, och så kommer det förbli! =)


Nu har han satt på en james bond film och jag verkligen hatar bond-flmer! Får väl hitta på nåt annat istället nu!

Muta

Snart ska vi iväg, jag måste ha ett par nya sandaler eftersom mina andra gick sönder så vi ska en sväng till Allum och sen sticker vi till Hindås antingen så kör vi lite skooter eller så tar vi båten eller både och! =p
*allt-detta-är-för-att-muta-R-så-jag-inte-behöver-flytta-min-bil* =p

Jävla skiiiiiiiiit!

Är så jäkla irriterad!!! Jag har glömt mitt smink i hidås! jag som blev så himla sugen på att gå ut! Planerad att träffa Charlotte och hennes kompis Theresia ute på locatelli! Skit vad arg jag e nu!!!
JÄKLA K*K

Det är kräm på musen!

Nu undrar ni allt va!? Jag smörjde in min kropp alldeles för nära datorn och när jag pumpade ut bodylotionen så´sprutade det på datorn och tydligen på musen också! Men det upptäckte jag inte förrän jag skulle skriva detta inlägg! Hehe...

Jag o Cicci va och shoppade i dag, en liten present till Tindra men det ska bli fler! *e du nyfiken nu sara?* Hehe... Köpte en söt top från Esprit till mig själv och lite annat smått och gott!

Sen har jag även hunnit med att göra dagens goda gärning som lika väl hade kunnat sluta i katastrof! När jag skulle gå härifrån hörde jag kvitter ute från trapphuset men jag tänkte att det sitter nog en fågel på det öppna fönstret. Tänkte inte mer på det, men sen nr jag kom hem fortsatte kvittret så jag gick upp mot vinden och när jag kommer dit så sitter det en lite Gråmes där! Den verkade inte a så himla gammal för flygningen gick sådär.
Men den kan ju ha varit uttröttad också. det räckte att jag visade mig så började den flyga runt men den orkade inte så himla mycket och givetvis så närmade den sig mig och fönstrerna och så började den dala nedåt. Men på vår våning hittade den ett lite fäste men då började den slyga igen och trillade hela vägen ner!!!! Så jag sprang ner och som tur va så verkade den inte skadad så det va bara att öppna och släppa ut den óch så flög den ch satte sig i en gran utanför!
Han måste ju vart helt utpumpad den lilla stackaren!

Hoppas den överlever!


Tjingeling

Att det kan va så himla gott!






Särskilt när de är en dag gamla och göttigt sega!

Löjligt!

Gjorde precis de 13 frågorna! Det va det löjligaste jag vart med om! Han hade hämtat alla frågor från länsstyrelsens hemsida! han hade nästan bara använt rubrikerna, hehe! Jag kopierade rakt av för detta är inget betygsgrundande utan bara för att vi ska ha det och läsa på sen tills höstens tentor!

Konstig svenskan kan bi ibland asså! lätt att tappa bort sej!

Vart e tröttheten???

Jag är verkligen inte trött!!! Vet inte vad jag ska göra, kan inte ens komma på att göra nåt kul vid datorn! *suck* Borde gör den sista läx grejjen så jag e av med den, men hur inpirerande är det på en skala  mellan 1 och 10?!

I morgon ska jag nog i väg och shoppa lite tror jag, jag behöver så himla mycket va!!!

Nästa helg har Tindra sitt kalas, mariette sin "student" och frida ska ha kalas, samtidigt har jag blivit erbjuden att åka till Sthlm med R och bo på hotell med i stort sett allt betalt!!! Åhhh, varför ska allt behöva hända på samma helg! Kruxet med Sthlm är att det blir en hel del inneband iaf lördagen!!! Nä vi blir nog hemma, kan inte jag åka så får inte han heller!!! Sådeså!

SLUT!

Nu e det slut för det här läsåret! TJOHOOO! Nu väntar hemglass... Bättre än inget iaf! Nästa läsår börjar med LIA så vi är inte tebax förrän i oktober, så nu e jag läxfri ett tag fram över och det känns jäkligt skönt ska ni veta!

Så där ja!

Nu e alla tentorna för terminen klara! JIPPI!!! Dagens tenta sög riktigt ur musten på mig den va riktigt jobbig asså... 9 frågor med a-d på alla typ... Så skulle man sitta med lagboken och hålla på och slå upp, men man fick inte skriva av utan va tvungen att formulera om det hela tiden... Jaja men nu e det klart! har bara en liten uppgift kvar nu som jag tänkte göra i morgon...
Sen e det sommar lov! Eller ja jobb iaf ett tag fram över!


åhhh

det går inte in i mitt huvud!!! den jäkla juridik! Hjärnan är nog sönderkokt! hehe!
Jag orkar inte mer nu!!! Jag kommer få sittta upe länge inatt tror jag visst!

Hjälp mig nån?! Jag vill ha bra studie råd!!!

080603

Prisa Gud här kommer skatteåterbäringen! (gissa film då!)
Så nu e jag rik, eller åtminstone lite rikare! hehe..

Jag vill inte plugga, jag vill sitta på en klippa ute vid havet och sola och grilla! Mmmm! Jag vill inte sitta inne! Visst kan jag sitta ute och plugga men hur kul e det när det är 55 grader på vår altan!?

Ska plugga lite nu!

Tenta...

Det e tenta i morgon!!! Jag har ingen lust, all lust för att plugga har försvunnit för tillfället! Vill bara slappa nu! Fasr först gäller det att jobba ett par veckor...

Ellen!

Emma och jag bestämde oss för att ta oss en liten tur till havet för att få en liten paus ifrån allt pluggande. Och gissa vad hon hämtade mig i?! En liten bubbla vid namn Ellen från 1962! Skit coolt!

Här kommer lite bilderpå vrålåket!








Dessa karlar asså...

När jag vill spela upp något eller visa något så är det alltid en massa stön och stånk och det är så himla jobbigt att röra på sej.. Men när han ska visa något så måste jag komma fort som fan och han blir irriterad om jag inte gör det!!! Så nu kommer jag aldrig komma och kolla på saker han ska visa och jag kommer inte heller fråga om han ska kolla på något heller!!! Sådeså!

Slöbakis.

Innesittar dag, tyvärr! Vi vaknade inte förräns halv ett idag, men det är ju inte så konstigt eftersom vi gick och la oss vi 4 i morse! Fasiken vad kul vi hade! först grillade vi och satt och drack (en hel del) en kille speladee gitarr så vi satt och sjöng! Sen gick vi till deep och drack lite till...

Jag va faktiskt inte särskilt bakis med tanke på vad jag drack! Slö e jag dock.

Vi va ute och åt bakfyllefrulle på subway, sjukt längesen jag va där! Yummy!

Min handled e fortfarande dålig, så micke pixbos sjukgymnast fick kolla på den igår, han sa att det kan vara en spricka eftersom den e så himla öm! Så vi åkte först till capioaxcess akuten men det va minst 20 pers innan mig och detta va bara fram till receptionen! Så vi provade mölndal och där va det likadant men jag fick pratat med en sjuksköterska där iaf och hon tyckte jag skulle åka till capioaxcess i morgon, så jag får väl ta med mig tenta papper och åka dit sätta mig och plugga samtidigt!