En stor liten fråga bara?!

Igår kvää begav sej två tjejer in till den stora stora staden för att intaga diverse förfriskningar. I staden anslöt sig två andra tjejer och de fyra begav sig till Sticky Fingers. Vid ett tiden var det fullt! Av folk alltså. Folk dansade som packade sillar i en sardin ask. (?!) Vi beslutade oss för att hämta ut våra jackor på vägen ner stöter vi på Idol-Marcus,De två idolkåta var tvungna att hälsa medans vi andra två gick ut för att bättra på hälsan.

Ut kom vi dock med vissa smärtor då jag inte använt mina stövlar på länge. Våra ben ledde oss ner till McDonalds för att få lite nattamat! Klockan är då ca 01,40. 20 minuter kvar tills omställningen av klockan. Bussen som den en ska med går 02,40 Men den tiden existerade ju aldrig i natt! 

Så vilken tid går den då, eller kommer det ingen? 

Tack gode gud att jag inte är tonåring längre...

Satt i morse i den stora metropolen Landvetter och väntade på bussen som skulle ta mig och halvt gäng fulla ungdomar ut i Härrydas djupa skogar.

Sitter i den ena kuren och väntar snält och prydligt med en Ica kasse i ena hande och med solbrillor på näsan!
Blir nästan stolt när jag tänker på det. Upptäcker till måttlig förtjusning att jag inte är ensam bland busskuren utan att i en annan kur sitter det sex ungdomar och dricker öl. Klockan är 10.45 på en lördags morgon!!!

Den ena har svåra acne problem på baby-hud då han inte ser ut att vara mer än tolv. Den ena tjejen går om kring i en lila fleece morgon rock inte hon äldre än 13 max 14. En annan slyngel satt i förd endast jeans och t-shirt och stoltserade med att han kunde sjunga halva åh vad det e skönt att va naken för full hals och med sprucken målbrottsröst! Det fanns ytterligare två utav dem men de utmärkte sig inte så värst.

Efter 20 minuter var väntan över, och jag hoppades innerligt att de inte skulle med min buss. Men jodå acne problemet och målbrotts sångaren skulle visst med.
Tack GUD för I-pod!

Dock hjälpte inte den mycket när de två börjar sätta i gång och skråla och applådera för folk de kännde som kom på bussen.

Det jag har bevittnat i dag är antagligen framtidens alkolister. Min stora fråga är vart finns föräldrarna til dessa drägg?! Hade jag suttit och druckit 10,45 på en lördag morgon mitt i ett centrum hade jag skämts ögonen ur mig! Jag hade också varit livrädd för vad mamma och pappa skulle säga om de fick reda på det!
Eller det kanske bara är jag som är preppy och är uppfostrad med good mannors?
Vad vet jag?

Stolt eller inte.....

Läste precis boken Klockan 10,31 i Khao Lak. Den som Pigge Werkelin skrivit.
Efter den boken minskade mitt förtroende för de svenska myndigheterna ner till 0!
Jag blev så jävla arg!t
Han har förlorat sina två bar och sin fru. Han har hittat sin äldsta pojk och sin fru.
Den yngre är också hittad men han får inte hämta ut honom för de svenska myndigheterna sätter hela tiden käppar i hjulet för honom. De byter personal hit och dit, de personer som kommer ner ser ut som de kommit precis från golfbanan och är inte alls utbildade för att ta hand om kris situationer.
Han har till och med ordnat med eget DNA prov på sonen men det får han inte använda. Han ordnar till och med så att polisen på Gotland fixar Max fingeravtryck och lämnar in dessa till de svenska myndigheterna i Thailand och får beskedet att så får man inte göra!!!
Vad är det man inte får göra? Fixa fram sin sons fingeravtryck så hans identifiering kan gå snabbare?!
Allt handlar om prestige, myndigheterna kan inte acceptera att någon kommer på bättre idéer än dem.
Han får i allafall ut sin son fast tack vare en australiensare!!!

Åååå efter jag läst denna började jag undra: Kan man verklgen vara stolt över att vara svensk???

När jag för en gång skull...

har skaffat mej ett normalt liv, dvs att jobba dag tid så är jag för trött att göra något annat efteråt.

Hade glömt hur plågsamt det kändes att behöva gå upp efter en vecka klocka.

Ledsen att jag inte bloggat på ett tag men jag har varit lite busy på senaste tiden.
Förra veckan på tisdagen åkte jag på kräksjukan låg plattfall ända fram till fredagen.

Sen har jag ju börjat som har jag valuta mäklare och det en national ekonom läser under en hel utbilding försöker jag lära mej på en vecka.... Massa att veta såsom safe-haven currency, high-yielders, med mera med ännu flera...

Privat liv vad är det???

Syns på börsen!