23 år

Då sitter man här på bemärkelsedagen. Känner mig inte ett dugg åldre än igår. Fortfarande rynkfri! Tjohoo!  Tycker bara att åren går så himlans fort.Ett starkt teckan på att man börjar bli gammal. Det känns som om allt flyter ihop, vinter, vår, sommar och höst. Jag kommer inte ihåg övergångarna som barn. Då kändes det verkligen som om att de olika årstiderna bara kom pang bom en dag.

Äh vi får se det positivt i stället snart blir det väl volvo, villa, vovve och vagn! Svensson idyllen känns inte lockande. Visst att jag vill ha barn en vacker dag och hund, sen vill jag nog ha en villa också. Volvo gör faktiskt rätt bra kombibilar, så man får in barn och barnvagn i dom... Shit jag kommer hamna där!


God morgon?!

Existerar den frasens betydelse? Inte enligt mej iallafall.
Det kan inte finnas några goda morgonar. När klockan är morgon (svårt att sätta en tidsbestämmelse), hur pigg är man på att gå upp då? Du är sur grinig och allmänt pissed-off för att du har fått lämna din varma och mysiga säng. Dessutom vet du att du måste ut i höstrusket och i mörkret! Inte nog med det måste du vänta på buss eller sätta dej i en kall bil! Och det första folk säger är god morgon och så ler dom! Men dom kan ju inte mena allvar, eller? Hade inte dom ångest när klockan ringde?

För mig finns inte god morgon, jag vägrar kännas vid ordet! När god morgon inträder har jag fått morgon kaffe och en cigg (dålig vana) hunnit läsa tidningen och duschat och då är det inte morgon längre utan god dag som gäller!

God morgon är ett hån mot den mänskliga rättigheten!

Tack för mig, over and out!

Lätt liv?

När ska livet ta en ändring och bli lätt?!


 

Det är nog en fråga vi alla ställer oss. Kan det aldrig få finnas en dag när verkligen inget går emot en! Det gäller att se möjligheterna!!! Men kom igen, någon gång har alla råkat ut för problem som inte försvinner som ett klick!


 

Önska ibland att man kunde förutspå framtiden, inte allt men bara typ 1 månad i taget. Då vet man ju hur man ska reagera.. Hade inte det varit bra?


 

Nä jag vill inte veta, jag vill gå och streta och undra vad som kommer hända, det är ju lite av tjusningen i livet.. Tänk vad lätt man känner sej när man tagit sej igenom det.

 


Åhh vad jag vill att det ska vara lätt just nu… =)