Hade ju skrivit ett inlägg juh...

Skrev ett inlägg i går och det stod att det var publicerat men nu när jag kolla så var det inte det.. =(
Vi beställde barnvagnen igår det blev en teutonia cosmo, sittdelen blev mörkgrå och så valde vi den separata liggdelen och den blev helt svart fast med mörkgrått inner tyg. Trots att vi tittat känt och klämt tidagare så tog det över en timme innan allt blev helt klart... Det är värre att köpa barnvagn än att köpa bil...

Nä nu ska jag fundera på vad jag ska göra idag... =)

puss

Tjolahopp

I dag blev min korta vila bara 2h! Måste skärpa mig! =)
Iofs ni kom jag på anledningen till varför jag blev så trött och det var ju för akupunkturen. Det händer nästa jämt efter jag vart där och det har dem också sagt till mig att jag kan bli väldigt trött efteråt.

Åter till det här med barnvagn i går var vi ute på en titt-turné igen, allt för att jämföra priser! Babyproffsen är helt klart billigast ca 1000-lappen billigare än de flesta! Vilken vagn som vi ska ha har vi enats om men nu står det i valet och kvalet mellan separat liggdel eller en hårdlift. Blir nog en separat liggdel... =) Om vi lyckas välja liggdel så kommer ett annat problem, man får ju välja färg!!! Inte nog med att det finns färdiga förslag så har man möjligheten till att utforma dem färgmässigt precis som man vill!!!

>
HÄR<är de fast färgerna och >HÄR< får man sätta ihop ett eget färgtema... Det är ju svårare än att köpa bil det här ju! Målet är att vi ska vara enade tills på lördag för dåska vi åka och beställa vagnen!

Vad hände lixom?

Ja, vad hände lixom? Somnade nog vid 11 tiden i går kväll och sen var det som vanligt en liten blåsa somgjorde sig påmind vid 04.30 så då var det bara till att gå upp. Men sen kunde jag inte somna om så det tog nog en timma eller så. När rickard skulle gå strax innan 8 så kom han in och sa att jag drar ner persiennerna för dig så kan du sova vidare. Och det kan man lugnt säga att jag gjorde vaknade 10.30!!!

I lördags fick jag nog jag gick och köpte mammajeans och en till tröja!

Knoddis sparkar på särskilt när jag ligger ner. Igår kände Rickard det också. Tyvärr ingen sån där spark som får magen att hoppa men en massa små rörelser. =) Skönt att den inte når att sparka på mina revben ännu! =) Men det kommer väl snart!

Bitter brunett i dag!!!

I morse var jag tvungen att gå upp klockan 08.00 för att de skulle rensa ventilationen någon gång mellan 08.00 och 12.00! Som tur va kom han 08.30 så jag kunde få plugga i lugn och ro en stund. Vid tolv tiden knasar dator-helvetet till sig och åäö försvinner i från mitt sparade arbete och det funkar bara att spara det i open office egna format odt. Detta resulterar i att jag avinstallerar skiten och som tur va så funkade det sen! Men jävligt jobbigt att korrigera alla åäö som blivit en massa andra konstiga symboler!
Nu är jag jättetrött och vill bara sova, men kan jag det då, NEJ!!!!
Jag ska ju givetvis jobba från 15-23.30!!!
Kommer jag träffa på surkunder i dag kommer det nog resultera i att jag skäller ut dem efter noter eller så börjar jag att storböla!
I morgon blir det inte heller sovmorgon ska vara på akupunkturen klockan 09.00 och därefter måste jag ut till skolan med CSN papper. Och CSN de suger balle!!!


Nä nu ska jag åka och försöka visa upp ett vänligt leende!

xoxo

Nähäääää

Blir ingen teutonia spririt s3, det blir en teutonia cosmo i stället. Vi har inte beställt ännu utan ska vänta tills de har kommit in i butiken för det har varit leverans problem på 2011 års modeller. Jag ville ha den trehjuliga men jag fick ge med mig, men jag får bestämma färg i allafall!

Så cicci vi får stoltsera med samma barnvagn fast i olika färger till sommaren!

xoxo

Barnvagnsköp

Idag ska vi åka och kolla på barnvagn, jag vet redan vilken vi ska har men det kan ju vara bra att få en noggrann genomgång i hur den fungerar. Teutonia spirit s3 heter den och här kommer lite bider:




Som ni ser kan man vända sittdelen åt båda hållen vilket jag tycker är bra. (bilderna är googlade)
Oj oj nu är det bråttom! Dags att gå och få akupunktur!

Jaha vad ska man göra idag då?

Jag borde skriva diskussionen i Etik arbetet men det kan jag lika väl vänta med tills i morgon, tar nog bara en timma ungefär. Skulle ju kunna gå på innebandy men det är inte förrän klockan 16 i eftermiddag.
Rickard ska i väg vid 12 tiden redan och kommer vara borta till ca 18,30... Alltså en dag i ensamhet..

I går var jag på IKEA med Elle, Christian, Emil och Berit de handlade en massa och jag köpte bara ett par gardiner till bebisens rum. Måste ju börja handla på sig lite saker nu, det går nog fortare än vad man tror och helt plötsligt så är knoddis här.

Nä nu ska jag nog baka lite scones till frukost! Mums!

Jag undrar vem du är?

Jag undrar vad det är för en liten knoddis som bor i magen. Hur ser han/hon ut?
Många frågor finns det, sen finns det ju det frågor som innbär en kamp mellan knoddis föräldrar och det är ju vilken sport ska knoddis utöva. Får pappa bestämma så blir det innebandy eller hockey, eller kanske till och med dans. Får mamma bestämma så blir det helt klart konståkning, eller någon sport som knoddis kan tjäna mycket pengar på så att mamma kan få en Aston Martin DB9 eller en Ferrari i 50 års present! Eller jag kan vänta till jag fyller 60 om jag måste.. =)
Just nu tror jag att det är en fotbollsspelare eller thaiboxare som bor där, för i från att gått i från små pirr i magen så blev det buffar i dag, jag fick inte alls slappna av under akupunkturen!
Jag vill ju gärna tro att det är en liten golfare som övar sina swingar i magen för golfare tjänare mycket pengar och det gäller ju att börja tidigt om ska ha en bra karriär!

Skämt och sido bara knoddis är frisk när han/hon kommer ut så är jag nöjd. Sen om knoddis skulle råka födas med en golfklubba i handen eller ett par konståkningsskridskor på fötterna så skulle ju det inte göra nåt, bara knoddis inte glömmer att sätta på skydden på skenorna när hon/han ska ut så e mamma nöjd! =)

Etik och livsfrågor...

...är inget roligt ämne...
När man läser ett sånt här ämne behöver man nästan nån att diskutera med.
Jag ska trakka alla uskor jag känner hahahaha! =)

I dag är jag halvvägs genom graviditeten, ibland är det som om jag inte riktigt har fattat det själv. Vår bebis bor i min mage... Ibland känner jag små små rörelser oftast på kvällarna, moderkakan ligger tydligen i framvägg vilket gör att man inte känner bebisen lika tydligt i början.

En sak som är skönt, nu börjar folk fråga om man är gravid innan har de liksom smygkollat på magen och antagligen undrat hur mycket julmat och semlor jag har ätit egentligen!

Nä dags att gör sig i ordning för jobb!


Jag måste lära mig...

...att ställa klockan när jag tar mina tupplurer...

Sov visst i 1½ timma! Tur att andra får för sig att ringa mig!
Gjorde ultraljudet i dag, allt såg jättebra ut, bild kommer i veckan R skulle beskära dem bättre!

Helt slut...

Denna veckan har jag arbetat 5 samt att jag har nästan skrivit klart det tema 2 i skolan.
Schemat denna veckan har varit lite tufft, började med jobb på tisdagen 15-21,30 på onsdagen jobbade jag 15-23,30 och på torsdagen började jag redan klockan 06,00!!! Skönt att jag var ledig i går iaf, för idag var det dags att gå upp 05,50 igen för att vara på jobbet vid 06,30, men i morgon blir det sovmorgon börjar inte förrän vid 15,00! Gött!

Fast nja så myckt sovmorgon blir det inte då vi ska åka till ulricehamn och kolla på bil innan jobbet så vi sticker nog redan vid 09,30!

Just nu är ja jätte hungrig ligger här på soffan och väntar på rickard som fick springa ut till lokalbaren och köpa mat, mums!!! Orkade verkligen inte ställe mig och laga mat och han var inte heller direkt sugen efter att at storstädat lägenheten på eget bevåg! =) Gud, vad jag älskar den mannen!


Hejsan!

Akupunkturen verkar lyckad! Jag har faktiskt inte mått lika illa sen jag började och nu har jag gått tre gånger. I går va det lite läskigt när hon skulle sätta den vid handleden för hon träffade en nerv och då gick det liksom "kulor" av stickningar rakt ut i långfingret! Men det gör faktiskt inte ont med akupunktur det sticker till pyttelite och sen är det över. Jag funderar faktiskt på att prova mot migränen också, kan ju helt klart vara värt det!

Jag  har försökt att fota magen men det blir så där, men här kommer i alla fall en som är tagen i dag i vecka 19!



Hoppas ni förstår! =)

Sen måste jag även passa på att tack Lena för den nya fina designen hennes blogg hittar ni >
HÄR<
Jag är supernöjd!

Kram på er!


inte klar än!

Jag håller på med en ny bloggdesign,
så för tillfället så ser det lite tomt ut..
Men snart är den fiin! ♥
.
/Lena <--