080531

Bidde inget bloggande i går! Halv nio ringde dom från pixbo montessori och vill att jag skulle jobba, så jag pkte dit och jobbade i två timmar och sen bar det av till hemglass för att jobba! Jag har lyckats göra nåt med min handled så det är en kula på den som är jätte svullen och det gör ont som bara den!!! Snart ska vi iväg på grill fest, det ska bli sköj!
Nä nu går det inte att skriva mer det gör sååå ont! =(

R har blivit förvandlad till en kräfta med vita badshorts efter dagens besök på ganletbadet! Trots mitt tjöt om att han skulle ta på sej solkräm ordentligt!!! När ska män lära sej lyssna?!

varmt så in i helsikke!

j det blev visst ingen uppdatering igår, för vi va på bio. Först så käkade vi middag på Lilla Londonoch sen traskade vi bort till bergakungen och kollade på film. Vi såg en som hette 21, den var verkligen skitbra! Vi va åtta pers i salongen de som valde de andra filmerna gick miste om nåt  jättebra, hahaha!

I morse hade vi säkerhet,men det va boring idag så jag stack vid lunch och åkte till hemglass och tvättade bilen och sen polerade jag den och vaxade den, det tog bara 3 timmar! Puh...  Men nu glänser den så fiiiiint sååååå!

tänkte försvinna in i tenta träsket nu, suck... jag orkar inte mer nu! Jag vill bara ha lov! Fast nu e det bara 4 skoldagar kvar! Wiehaa!

Lite vår pics..

Min usb sladd till mobilen har vart borta ett tag, men den e nu återfunnen, så nu kan det komma lite bilder igen.. Hä kommer lite fina vår bilder från GBG!







Fin va?! Den får mig att vilja slänga skräp iaf!

Frida a.k.a Cookie eller om hon själv får välja: Princessfrida =)

Frida har skaffat blogg!!! =)
Så vill ni läsa om läppglans så är det bara och trippa dit! =)
(hoppas du inte tar illa upp, men det tror jag inte =)
Oj va många smileys det blev nu!!
Hon hade länkat till sin kompis max på myspace och han låt Mitt vackra göteborg och jag tyckte låten va så bra så jag måste länka också! Hoppas ingen tar illa upp för det heller!!!
http://www.myspace.com/maxengstrom

Ingen av er (sara & frida) som hittat den där storyn jag skrev om oss på majorsgatan va? Den är ju som putsväck bortblåst! Det enda jag typ kommer ihåg att vi tog en cigg på det! Det va tider det, rötjuts shots och ferdinads! Nu blev det visst väldigt nostalgiskt här. *torkar en tår*. Det var tider det... Förhoppningsvis kommer vi sitta i vår lägenhet på något varmt ställe och dricka rötjut fast den här gången kunna njuta av det och tjöta en massa gamla minnen! Det är ju nästan så jag längtar dit!
Och då blickar vi förmodligen ut över något sådant här:



Kom igen nu gals så sparar vi pengar så vi kan få oss en lägenhet med en sån här utsikt!



Tisdag...

Svar på kommentar om talk/pudret man har i håret för att få upp volymen. Japp det är en röd liten burk! Den är verkligen guldvärd! =)

Tänkte vara med om tävla om värdecheckar på resor och klickar ni
HÄR så hjälper ni mej och ni kan även själva vara med och tävla!

Nu är det snart dags för IT så ni kan ju vänta er en hel del uppdateringar! =) Om vi inte får sluta tidigare och då kommer det säkert något sen!

Kram på er!


Shopaholic

Nu har visst min blogg blivit flyttad! =)

I dag har jag och Emma farit runt i stan, jag hittade en jacka på brand world och sen åkte vi och klippte oss! Så nu e jag jättefin i håret igen.. Köpte även nåt puder/talk aktigt som man lägger i håret för att få upp volym och det bästa är att har man det i håret och sätter på sig en mössa så håret blir platt och när man sen tar av sej mössan så kan man bara rufsa till det igen så får man tebax volymen, skit bra verkligen!

Snart ska vi på fotboll sverige-slovenien spelar på ullevi! Hoppas ljungberg spelar! =)




080525

Igår lyckades jag soman i från melodfestivalen. Haha.. Någon gång efter alla bidrag så slocknade jag och sen blev jag väckt halv ett utav rickard som visst också hade somnat. Så då va det ju bara till att knata upp och borsta tänderna och lägga sig. vaknade halv 10 i morse och de va riktigt skönt att ha fått sova ut!

Just nu sitter jag och försöker plugga men det är inte det lättaste... Men snart ska jag åka till mamsen och få lite mat och sen ska jag nog träffa Emma och Cicci och försöka få ihop vårt arbete i juridiken...


Grrrrrrrrrrrrrrrr!

Åh vad jag arg jag bli, någon har försökt cracka mitt lösen på facebook!!! Och sen antagligen försökt ta sej in i min mail för jag hade ett mail från face där det stod att jag ville byta lösenord! Tur va att jag inte öppnade det mailet och klickade på länken!!!

Till dej som gjort det!!!
Så nu har jag bytt lösen och kommer göra det på allt!!!
Den här gånge blir det riktigt krypterat! HA!!!

Proppmätt!

Jag och carina vispade ihop en bearnaisessås och jag skojar inte när jag säger att det va nog den bästa Bsås jag nånsin ätit! Mums! Jag är hur mätt som helst nu!

Vi va en sväng i borås och jag shoppade loite kläder på H&Ms outlet butik jag köpte ett linne, en tshirt, en klänning och ljusrosa skjorta.. Jag är helnöjd! det konstade mig bara 300 kr, helt lagom! =)
Sen köpte jag mig en extern hårddisk så jag kan stoppa in mina bilder och musik så de slipper försvinna varje gång datorn får psykbryt!!!

Ska stopa över musiken nu!


Eurovision song contest!

Jag tippar på att den där sjörövar låtan kommer bli sommarens slagdänga asså, tror det va lettlands bidrag..! Det sjuka va att 5 minuter efter det kollar syrran på internet vad de bloggar om angående eurovision och då har christian luuk sagt nästan samma sak!

Jag gillade Georgiens bidrag, hon som va blind, det va nog kvällens bästa... Fast konstigt nog gillade jag sjörövar låten litegrann!

Kväll igen då...

Jaha då va det snart dags att sova igen för i morgon är det skola igen... Ska väl glo på semifinalen i melodifestivalen sen antar jag... Hmmm, Charlotte Perelli, jag gillar inte henne asså... Jag vet inte varför egentligen... Men men hon tävlar ju för Sverige så jag får väl hålla tummarna ändå...

Nu är det bara nio skoldagar kvar! Sen är det sommarlov eller snarare sommarjobb som gäller... Hemglass here I come! Fast det är ju bara 6 veckor sen ska jag ha tre veckor ledigt innan praktiken och det ska bliii såååå sköööönt!

Hare gött, haj!

Gomörra, gomörra!

jaha då var det dags för två dagar med säk ämnen igen... De så kallade "lärarna" i detta (de kommer från ssf) är typ närmare döden än vad jar är att bli nyfödd igen.. hehe.. Känns som om de kan allt från 90 talet, den ena läraren visar allt på OH bilder och den ena var daterad 1974!!! Är det dagens säkerhet då eller???
Idag ska vi väl få reda på vad vi hade på provet... Som ni kanske minns skrev jag att 11 va underkända (jag klarade mig) Men nu har han tydligen rättat om och godkänt tre till varav den ena tydligen höjde sej med 13 poäng!!!
Han kommer väl inte rätta mitt igen eftersom jag klarade mig, fast om man kan få 13 p till så hade jag haft VG utan problem!!!
Usch jag tycker nästan synd om JP som kommer idag, för det är inte hans fel utan Rolands.. JP kommer få många frågor om provet, för det är han som kan svaren på det här gällande säkerhets tillämpningar det enda Roland kan är personella skydd...

Så detta blir en spännande dag idag.. Nu ska jag göra mig i ordning och åka!

Rule Britannia, Britannia rule the waves!

image115

Bilden är från Sverige-Usa matchen som vi såg på förra sommaren!



080521

I morse hade vi tenta, den va lite små jobbig eftersom man skulle skriva så himlans mycket! Ett säljbrev, krav brev, reklamation, protokoll, påminnelsebrev ett agenturbrev och så skulle man korrektur läsa ett par meningar.. Det tog 4 timmar att göra detta!

Sen skulle vi haft affärsjuridik, men jag kände mig lite halvkrasslig så jag åkte hem. Det började bra med att jag läste hela kapitel 10 i juridik boken och sen började jag på kapitel 11 också...  Sen tänkte jag bara vila ögonen och vips så hade jag somnat!!!

Rickard ringde och väckte mig för 30 minuter sen och frågade om jag hade någon mat klar, men som sagt det enda jag åstadkommit under eftermiddagen är dregel på kudden! =)
Så snart kommer min snutt hem med Kina mat, mumsfillibabba!

Plugg, jobbigare än jobb?

Att plugga är ner ansträngande än att jobba och ändå får man bara en tredje del av inkomsten!!! Och dessa pengar är enbart till låns också!!! På en vecka ska man hinna lära sej allt från lektionen plus allt som man ska läsa på till nästa lektion. Sen ska man helst hinna jobba ett par gånger per månad för att lyckas dryga ut pengakassan lite...

Vad skönt det ska bli sen när man fått jobb och bara kan gå hem och sätta sig och slappna av! Eller det kanske jag inte kommer kunna göra igen med tanke på att en del av säkerheten på företaget kommer vila på mina axlar och då gäller det att göra ett kanon jobb!

Nu ska jag faktiskt slappa ett tag och kolla på ett avsnitt av DH! För det e jag värd!
För sen blir et tenta plugg!

Modem vs bredband... Vet inte vilket som e värst!

För tio år sen hade jag inte brytt mig om det tog 15-30 sek att ladda en sida, men nu gör jag det!!! Mitt internet håller på och krånglar och det är skiiit irriterande!! Jag orkar inte sitta och vänta, det finns så mycket man vill titta på men så himla lite tid..
Eller jag, lite tid är väl en prioriteringsfråga om än mindre ett riktigt I-lands problem.. Helst ska man hinna med så himla mycket på så lite tid som möjligt. Helst utan stress!

Nä nu är det snart dags för sängen asså, jag ont i huvudet som bara den nu! Och som sagt det är en dag i morgon också.

Och om någon kommer på en smart idé att kompirmera tid på så är alla förslag välkommna!!!

Orkar snart inte meeeeeeeeer!

Snart är skolan slut för den här terminen och det känns jäkligt skönt! Bara tre veckor kvar nu! Fyra tentor återstår... En grupp uppgift ska redovisas nästa vecka!

Jag är så himla trött men jag borde plugga lite tll... *suck*

...

Märks att jag har IT va?!
Sitter mest och gör en massa annat!

Jag har börjat tippa lite grann och brukar typ satsa 50 kronor per vecka, det brukar bli ett stryktips och ett topptips. Detta var nu tredje veckan jag tippade och gissa vad?! Jag vann!
det va ju inte så värst mycket 125 respektive 55, men vaddå det är ju ändå lite tillskott till denna vecka!

Så nu väntar stor vinsten!!!

Hihi...!

image114

Hehe. jag tror inte dessa saker skulle gå hos mig iaf!!!

Brittan!

image112

Hittade ett reportage på
www.posh24.com om Brittan, och här är en bild på hennes mage!
Åhh vad det känns skönt att kändisar också har lite kelfläsk!
Det är precis detta man behöver på måndag morgon när känner sig trött, glåmig och fet!

Min dag är förgylld!!!

Jaha...

Då va det måndag igen... Vi har IT hela dagen, *suck*... Jag fattar typ nada... Som vanligt...
Jag kunde inte somna inatt, låg och vred och vände på mig och kallsvettades. Men vid halv 2 tror jag att jag lyckades somna!
Trodde knappt att det var sant när klockan ringde i morse.. Vi skulle käka frukost ihop, men tror ni att jag kom upp? Nä, inte R heller.. strax efter sju kom vi upp, som vanligt...

Nä nu ska jag försöka lyssna lite...

Städa städa varje söndag osså varje jul...

I dag har jag hittills haft ett ordentligt tempo!!!
Jag har redan hunnit och åka och handla och sen har jag även städat hela lägenheten! OK jag kanske borde tagit lite bättre i köket, men det gör jag nog sen efter middagen... Funderar på att gå och sola. Man vill ju att dfen lilla brännan man ska stanna lite längre än två veckor.

Ska se om jag kan få liv i älsklingen men det är nog lättare sagt än gjort, eftersom han lyckats sova igenom hela min städning!

080517

Det bidde en sväng på liseberg, vi körde femkamp, men tyvärr vann killarna!!! Jäkla skit! Jaja vi tar dem nästa gång!
R hade bestämt att träffa Anton och Dennis idag, men offrade sej för liseberg, men nu har han gått för att träffa dem, så nu sitter jag här i min ensamhet!
Nä då ingen fara det är rätt skönt att vara helt själv i bland! =)
Jag ser ju honom i morgon när jag vaknar. Och då ska jag åka och köpa färska frallor, mums!
Måste försöka plugga lite grann i morgon, förbereda inför tentan på onsdag!
Jag tror vi går i skolan hela nästa vecka, segt! Hade hellre velat jobba och tjänat pengar, men men...

jag har fått en sån himla idé torka på rubriker... Den fantasin kommr nog tillbax snart ska se! =)


080517

Nu har vi varit ute och hejat på de som sprungit göteborgsvarvet! Men om man blir skitnödig under varvet borde man då inte avbryta och gå på toa?! Ser ju inte jättetrevligt ut när det rinner längs låren!!!

Sen tog vi en minigolf runda på heden, första varvet vann rickard med 4 slag. Som tur va så var det inte mycket folk där så vi fick spela en gång till, och då blev det faktiskt lika! Woahoo!

Ingen av oss hade någon större lust att laga middag så det fick bli kebab till middag! Mmmm gottigt!!!

Nu ska vi slappa en stund sen blir det kanske liseberg, om inte rickard ska ut då.. Och i sådana fall kanske det blir bio..!

ha de kempe great!

Betapeta

Jag har hittat tillbax till en gammal favorit sysselsättning!!!
Betapet!!! Shit jag kan verkligen få flera timmar att bara springa förbi när jag sitter och spelar!!!

Så välkomna till
www.betapet.se

Bakisdag

Jaha då ligger man här igen! Bakis... Hehe.. Nä då det är inte så farligt faktiskt, mest seg... Min älskling har tuppat av, han va tvungen att ta utsläppet på hemglass i morse... Så nu ligger han och sover....

Ligger och glor på heartbreak hotel, gynekolog scenen är ju helt klart den bästa asså!!! Garvar varenda gång, de har ju verkligen inte missat de klassiska gyn citaten, "jag använder lite glidmedel", "ligg tungt ner på stjärten" och " det ser HELT normalt ut" Muhaha!


Trött som vanligt...

I kväll ska vi på säsongsavslutnngs fest för pixbo innebandy, det ska bli kul!
Fast just nu är jag skiiit trött!
vet inte vad det är, men jag är verkligen jättetrött hela tiden!

Måste försöka sätta mig med en offert som ska vara inne på onsdag, samma dag som kommunikations tentan.. jag är faktiskt inte särskilt nervös för den tentan, för vi får ha våra egna datorer! =)

Ska nog sova en liten stund nu..


080515

Sverige vann kvartsfinalen i går, men hjälp vilken rysare det blev, sudden förlängning och allt! Tack Weinhandl för att du tog oss vidare!  Nu väntar kanada i morgon!

Känner mig hel seg, vi har åkt stena båten med klassen idag och kollar lite på säkerheten ombord och så.. Det va kul, sen fick typ 1 ½ timma i fredrikshamn, sen fick vi lunch ombord! Det va gott, fläskfilé klyftpotatis och sås, mumma!
Sen åkte vi tebax så det fick bli lite ölshopping till Rickard och till mig!

Nä nu ska jag glo på TV!

Köss

H O C K E Y, HOCKEY!!!

Jag tror jag har gått och blivit man!

Hahaha!

Jag sitter här i en schleten morgonrock, en chipspåse och en kanna med saft och kollar på hockey!
Är fullkomligt hypernervös! =)

Antagligen går det från generation till generation, mormor hon gapar ord som ni aldrig hört någon över 65 säga, någonsin!!! Domarna brukar lätt bli kallade för k*khuvuden, med mera... Fast det gör inte jag och mamma iaf, vi är lite mer sportsliga dock med en handsvett som får floden missisippi att bli avundsjuk och likna ett ökenlandskap!

Nu börjar det nog snart igen!


080513

Jag hade en gång ett par vita capri byxor och shit vad jag älskade dem. Men jag har slängt dem! Jag kommer inte ihåg andledningen, antagligen var dom omoderna. Men vad jag saknar dem.. Måste hitta ett par nya.. Någon som har någon idé vart?

Idag fick jag mitt efterlängtade linne från Sid and Sally, det var lika fint i verkligenheten..!
Jag fick även en penna, ett nyckelband och en liten gott och blandat! Alltid med trevligt med små presenter!

Nu skall jag ut och göra något onyttigt och fortsätta dricka min CCL! Mmm! Gillar faktiskt dom nya silvergrå flaskorna, fast det gjorde inte R!

Åke-Tråk 2

Eftersom Åke-tråk har ju infunnit sej så kommer ett smakprov på vad jag vill ha!!

image107
www.bagsandfashion.com   159:-

image108
www.brownsfashion.com  (To expensive)

image109
Är dom inte underbara?!
www.mytheresa.com

image110

www.mytheresa.com

image111
www.mytheresa.com


Nä nu måste jag nog koncentrera mig, det börjar bli lite för mycket nätmaskar, IP-adressen och MAC-adresser... Jag är inte direkt hemma i den delen av dator världen så det är bäst att jag försöker hänga med.


Åke-Tråk

Snart ska vi ha IT lektion men jag har inte lust! Vill bara åka hem och slappa, eller jag rättare sagt skriva min debatt del! Tog en allergi tablett förut och blev jätte dåsig. Vill bara sova... Inte nog med det salen är jätte varm.. Känns som om allt inte riktigt går min väg idag.

Sprang faktiskt på en gammal lärare från högstadiet, eller ja han är inte så gammal kanske 38 typ..=)
Han kom ihåg oss, ialla fall oss tjejer! Martin Johansson var det för er som undrar.

Det hade varit underbart att lägga sig i sängen nu med min egna dator och bara slö surfa...

Ha en bra dag!

Jag blir så jäkla förbannad!!!

Enligt text tc skulle hockeyn börjar halv 10, så jag slog på 6:an i hopp om att få kanada mot finland. Men icke 2½ men visades där! Grrr.. Jag som sett fram emot att se detta!!! Sen är det typ bara viasat kanelerna som visar det, men dem har vi inte!!!

Jäkla skiiit!!!

Ska kolla på DH i stället!!!

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

080512

jag måste ihop debatten nu... Tankarna fastnar inte på datorn... jag skriver och suddar och suddar och skriver... Det blir inte som jag vill ha det! Åhh!!! Börjar känna mig lite pressad nu det ska vara klart tills i morgon eller ja någorlunda klart, lite fin justeringar blir det nog tills på onsdag...

Istället för att skirva har jag: handlat, gjort pajskal till ost och skinkpajen som det blir till middag i dag... Jag har suttit och läst en massa olika artiklar om DNA-registrering! Det sista rör ju iallafall ämnet, det är bara svårt att sammanställa det!


Helt slut...

Vi har haft en helt underbar dag i dag.. Först hämtade vi Pettson och så åkte vi till slottskogen och spelade minigolf eller rättare sagt äventyrsgolf, same same but diffrent. Efter golfen bjöd cafét på korv med bröd! Mycket trevligt. sen åkte vi ut till havet och solade och kollade på alla galningar som vågade badade.. Huu, vad kallt!!!

Sen blev det Bamboo mat som vi tog med hem och åt på uteplatsen, himla mysigt! Sen blev det Buzz spel! R vann =(

Nu är det snart läggdags, om det är fint väder i morgon ska jag och emma ut till havet och gotta oss!!!
Sen blir det plugg, Måste få klart debatten... Jag har påbörjat i allafall!

Mysdagar...

I dag blir det schlottschkugen som mina engelska sysslingar hade sagt! vi ska ta en minigolf runda och sen en promenad och se på de nyfödda älgkalvarna.

Just detjag har glömt att säga det att i onsdags var det gammelfarmors begravning så i stort sett alla i england kom över, alla utom Leana för hon hade sina final exams och männen fick också stanna kvar.
I torsdags tog jag med alla till hemglas och barnen tyckte det va jättekul att få åka glassbil och givetvis att glass!!! Sen åkte vi till Schlottschlugen och gick till barnens zoo och så fick de rida på ponnysar!
Riktigt trevlig dag!

I går var vi i Alhagen och badade och så kom elle, christian och emil bort en stund. Milly, Lucas och Erik badade faktiskt trots att det bara va 15 grader i vattenet! Brrr.. Jag höll mig på land ochs att i solen och njöt!
Fick faktiskt lite röda axlar, vilket typ aldrig brukar drabba mig förutom när jag e utomlands då...

Nu kommer Rickard med frukost! Mmm färska frallot och ägg!!!


Tjolahopp!

idag har vi varit på stranden med kusinerna och sysslingarna! Hela tjocka släkten! Det va trevligt, sen körde vi upp dem till flygplatsen! Lite tråkigt att de ska åka hem, men men... Jag och moster ska åka över vecka 33, så det ska bli kul!

har lite svårt att skriva för tillfället för jag skar mig eller rättare sagt stack fingret på kniven förut. Aj aj aj...

snart kommer moster och nisse hit, vi ska äta tacos, mmm..

See ya!

Vill ha!

Dom senaste dagarna har jag utvecklat ett mycket stort HA begär, jag vill ha allt!!! Fast så är det väl varje sommar.. kaffemaskin, rayban brillor och mycket mycket mer...
Här kommer lite till...

image106
www.sidandsally.com

Ok jag erkänner, jag köpte den precis...  Åhh vad jag längtar...

Ojdå måste visst gå, hejdå!


Sol sol sol...

Snart är det dags för jobb och jag har ingen lust! Det e 20 grader ute redan, hade hellre legat och solat min blekfeta kropp någonstans!

Jeah jeah

Jag har köpt nya skor, ett par lacoste, vita med snören, skit fina!

Wieha!

Det vat tio år sen sist! men nu har jag gjort det igen!
Jag har sprungit vårruset! Vi skulle egentligen gå men tre av oss blev sugna på att spring, ungefär 28-29 minuter tog det, fast då var det ju verkligen fullt och folk gick till höger och vänster... Lite jobbigt men det gick...
Nä nu ka jag snart pallra mig iväg till skolan!
Vi tog en liten sovmorgon! Tihi!

Jag e så jävla glad!

Åhh, jag e så jäkla glad!
Fick mitt tilläggslån från csn häromdagen! Så nu slipper jag vända på vart enda korvöre denna månaden!
Jag kommer ha råd att besiktiga min bil! Wiiiiiiiiiie!
Fick för hela alla de veckor som gått i år!
Jag kan till och med spara undan pengar den här månaden!

Åhhhhhh! Gaaaaah! Psykbryt!

jag har sån jäkla dålig pli på mig själv, borde plugga meeeeeeeeeeeeer........ Jag har ju som sagt tenta på onsdag, jag har iallafall pluggat minst en timme om dagen sen förra tisdagen... Men det känns inte som jag kan det... Blir väl som vanligt att jag kommer sitta och trycka in det i skallen på mig själv i morgon... Jag får verkligen inte in det!!!
Affärsjuridik, och de jobbiga är att det finns många regler, men till alla dessa regler finns det säkert minst 3-4 undantag.. Gaaaaaaaaaaaaaah.....

Jag pallar inte mer.......... snart har jag psykbryt värre.......................som om jag inte redan har det, skrik och panik är mina mellannamn!

Är detta något att satsa på?

image105

Kinesisk toa kan rädda äktenskap Plats för intima samtal. LONDON. Nu kan par lösa sina problem ? på toaletten. TwoDaLoo är en tandemtoalett där båda kan lätta på trycket samtidigt.
Den kinesiska uppfinningen är även miljöanpassad för det krävs bara en spolning för båda toalettskålarna, skriver London Metro. Tanken är att par ska prata om sina problem på toa och sedan spola bort all ilska med skiten. Tandemtoaletterna kostar 8 600 kronor och kan än så länge bara beställas i tolvpack.

Jag säger i allafall: NEJ, TACK, skita gör jag gärna i fred!

Tråkigt värre...

Mina tankar finns inte på denna IT lektion...

De finns hos HM! Tänkte åka till Allum sen... Shoppa! Annars kommer jag nog deppa ihop totalt... Sen ska jag plugga..

Jag intresserar mig inte för hur en dator är uppbyggd, inte det minsta... Urk...

Today

Nu sitter jag här på IT-lektionen och diskuterar vår utbildning... Hmm vår ena lärare är inte populär, 11 fick underkänt en fick VG resten G utav 25 personer... Och jag vill lova er vi pluggar som faen..! Känns inte så jäkla motvierande... Ja ja jag klarade mig. Vi börjar undra om han favorit personer?!

Funderar på att åka till allum sen och till bilexa så de kan fixa min vajer i sätet!

Det va banne mej klass på barnprogrammen förr...





Inte konstigt att vi 80-talister blev så perfekta!

Uttråkad?!

jag känner mig jäkligt uttråkad för tillfället... Har nog kommit till en sån där punkt i mitt liv (IGEN) när något måste hända annars blir jag galen.. Ja det blir ju flytt snart, men denna gången känns det inte tillräckligt, tror jag måste åka någonstans... Tyvärr delar R inte riktigt mina nomad gener som jag uppenbarligen har fått.. Är det någon som har nåt förslag på vad jag kan göra???

Det blir so nån konstig känsla i kroppen där jag inte blir nöjd med något... Samtidigt som jag gillar det så är det inte alltid jag orkar med det... Känns som om jag måste göra något spännande och något stort...

Nä nu skall jag röka och sen kolla på resor...

Adjö från den svenska nomaden!

...

Antingen så är det pollenallergi eller en förkylning....

Idag har jag vaxat båten, ja nästan hela, ena sidan iaf! =)


Slutkörd vid 25?

åhh vad jag e trött!
Jag kom nog hem vid 23 tiden igår kväll och sen gick jag upp klockan kvart i 8 i morse, allt för glassbilens skull! =) Nåja lite för min skull också eftersom jag tjänar pengar på det också... R kommer visst inte förrän i  morgon han blev inbjuden att stanna en natt till med innebandy förbundet, så jag åkte till mamma och ulf en sväng och fick chokladpudding, mums!
Så nu sitter jag hos R i min ensamhet... Äh det går ingen nöd på mig det är rätt lugnt och skönt här... =)

I morgon ska jag hjälpa mamma och Ulf att vaxa segelbåten och sen ska jag plugga! Önskar jag varit mer närvarande på affärsjuridik lektionerna.. Iofs jag har bara missat en men det är skillnad på närvaro och närvarande.. =)

Jaja jag skall nog fixa denna också, än så länge har jag inte fått något underkänt! Skönt e de!

Nä nu e det snart läggdags!

Kram

Jag måste bara få säga det själv..

Jag är så jäkla duktig och flitig!
Eftersom vi har tenta på onsdag och jag e så himlia tenta trött nu så var jag tvungen att komma på något bra sätt plugga på. Så jag har skrivit frågor på små lappar och svaret på baksidan så kan jag ta med mig plugget överallt utan att behöva sitta fastklistrad vid en bok hela tiden!
Det är toppen!

Nä nu ska jag göra mig i ordning och sticka till Homeice!

080502

Idag blir det jobb!
Som tur e ska jag köra sjövik, min gamla tur! Skönt får då vet man när man kan köra igen tid och så!
Men nu ska det bli frulle, rickard kommer snart med frallor, mmmm...

Puss på er!

Mmmm!

Idag har vi käkat middag på Bamboo, och givetvis så åt jag för mycket som vanligt! Men gott va det!
Just nu sitter vi och slappar framför TV:n fastän jag borde plugga!
Jaja det är inte sån riktig stress ännu eftersom tentan e på onsdag!

Tack alla som kommenterat bilderna! Man får en rejäl självförtroende boost!

Blondinbella fenomenet!

Jag har funderat på detta ett tag...
För mig är blondinbella det uppenbara för allt en äkta blondin sägs vara samt att hon är född med en guldsked i munnen. Jag tror att det som driver många läsare till hennes blogg är den svenska avundsjukan. Hon har haft tur och fötts in i en familj med godföretagare anda och med pengar. Alla vill ha pengar och hon visar svenska ungdomar hur man lever ett rikt liv.

Hennes inlägg verkar visa på att går pengar in går förnuft ut!  Vilket tyvärr inte många ungdomar förstår och tror att hon är något att se upp till...
I något inlägg hade hon filmat sin lillebror på ett år som grät i sin spjälsäng enbart för att hon inte visste hur hon skulle plocka upp honom! Hon påvisar även tydligt att när hon för första gången (vilket visade sej vara härom veckan) höll i en dammsugare och att det då var en rosa sådan!
För mig liknar hennes blogg någon form utav satir-serie och ger underhållning.

Mig bär det inte emot att folk tjänar mycket pengar det är väl allas mål, jag vill själv göra det sen när jag är klar med min utbildning, men att göra det med hjälp av okunnighet i livet är inte my cup of tea!

Mitt mål i livet är i alla fall att ha tillräckligt med pengar för att slippa snåla, ha man och barn och jobba med det jag har utbildat mig till. Att vara omgiven av personer man älskar och älskas utav är värt mer än pengar i överflöd.