Sjukt rättssystem vi har i detta land...

Får det verkligen gå till så här? Hjälp Åsa med namninsamlingen!


Här händer det inte mycket...

Eller jooo, jag har begravt mig i plugg och så kommer det vara nu ett tag framöver... Sen ska jag försöka blogg lite bättre! Så efter den 9 juni kommer jag bli mer aktiv för då är jag helt ledig!

Trött...

Känns som om man gått tillbaka till första delen av graviditeten ju... Då man bara ville sova... I morgon går jag in i vecka 34, sen efter vecka 30 har det verkligen känts som att tiden har sniglat sig fram.. Känns som att efter vecka 30 så såg man ljuset i tunneln men nu i vecka 33 har det slocknat igen. När man pratar med andra gravida som inte har kommit lika långt så känns det som att deras veckor går fortare än mina.. Konstigt... Så härmed skickar jag en order till Knoddis att den skall anlända i vecka 37! :) Din mamma har nu lidit tillräckligt av, halsbränna (bara 17 veckor), ont i övriga kroppen, illamående och kräkningar (har också smugit sig tillbax), sin valross kropp och av att all ork tryter samt härliga humör svängningar! Glömde alla nattliga toabesök!!! Jag vill ju inte bara slippa alla krämpor självklart vill jag träffa vår lill* parasit! :)

Dags att återgå till pluggandet... *suck*

Sscchhhh....

Har ätit chips till frukost men säg inget till Rickard... :)
Han tycker jag är lite lätt konstig ibland! :)
Jag har lyckats hamna lite efter med mitt skolarbete, men ska verkligen sätta mig ner nu i veckan och plugga. Måste även ta mig ut till skolan någon dag och se om jag hittar en studievägledare att diskutera hösten med.
Nä nu ska jag krama på min sjusovare som var ute och festade i natt, jag orkade bara vara kvar till 10.30 sen var fötterna svullna och benen värkte.. Inte skoj alls.. Det var väl inte så konstigt heller eftersom jag hade jobbat innan.
Puss på er!

Besök hos BM idag.

Bebis växer som den ska den låg exakt på sin kurva! Mamma e stolt! ;-)
Det är verkligen en vild en där inne, idag låg hjärtljuden på 153!
Jag själv har fått för högt blodtryck 145/95, inte bra. Verkar som att jag håller på att få havandeskapsförgiftning ingen protein i urinet ännu iaf. Ska tillbaka till MVC på måndag och jag fortfarande för högt blodtryck kommer det bli en massa provtagningar, JIPPI!!!! Jag som älskar nålstick! Måste under 140/90 så håll tummarna!