Jaha

Då var det snart dags i gen att hoppa på värsttrafik!
Ska åka till morfar.
Hejdå

Västtrafik är värda namnet Värsttrafik!!!

I går när i skulle hem från IFK matchen så tänkte vi att vi tar 52:an från sten sture gatan eftersom alla går till korsvägen. När vi kommer dit äe klockan 22,23 och nästa buss ska gå 22,31 men inte fan dyker det upp någon buss... Vi väntade till 22,55 då tog vi en taxi som värsttrafik ska få betala för att de inte kom... Här förskottsbetalar man och så dyker de inte ens upp...

...

jag tror det blir en liten paus i bloggandet nu...

Oj oj oj

Nu är jag allt upp tidigt! Blir väl stranden idag, min kära sambo har bränt sej men om han hade lyssnat så hade han smörjat in sej och inte haft det problemet!!!! Varför lyssnar ni inte killar???

Jag kom en sak!

Att jag inte alls är avundsjuka på dom som jobbar med att sätta upp viltstängsel!


Vilken härlig dag!

Vilket underbart väder vi har fått! Nu ikväll åkte vi och köpte en engångsgrill, korv och bröd och åkte ut till ganlet badet och grillade! Riktigt mysigt att sitta på en klipphäll med nygrillad korv!

Tidigare på dagen va jag och Emma ute vi näset badet oh solade! Jisses vad darmt det va! Jag tog årets första dopp i havet, det va faktiskt skönt!

Vatten, vatten bara vanligt vatten...

Man ber sin sambo i köket att hälla upp något dricka till en, och eftersom man vet att han vet att vi har borstat tänderna tror man att det är vatten! Kallt och gott kolsyrat vatten! Du närmar dej den genomskinliga vätsa och tar en stor klunk! Det du får i munnen är söt och sliskig sprite som blandar sej med den förut så underbara tandkrämsmaken! Jag spottar och fräser sköljer munnen om och om igen blir till och med tvungen att borsta om tänderna...

Äggmacka

Just nu sitter jag är med en äggmacka och känner mig lite stressad! Ska gå om typ tio minuter ska ner och träffa charlotte och elle och lille emil. Tänkte faktiskt ta mig en promenad ner. varför betala för en sträcka som tar 20 min att gå?!

Jag har idétorka på kläder och ebb i plånboken... SUCK!




Today

I morse hade vi tvättid... Att behöva gå upp klockan halv åtta under semestern är en pina! Sen trodde visst min andra hälft att om han somnar så slipper han! Men ack så fel han hade! Oxpiska funkar bra som hot! Hehe!!! Under tvättiden va vi också tvungna att åka och lämna bilen, en vecka gick fort...

R har åkt till Pettsson tror jag så nu sitter jag här i min ensamhet! Funderar på att städa ur frysen eller dammsuga... Vad hade R gjort om han va hemma själv? Inget av det så nu skiter jag också i det!!! Han kan dammsuga i morgon så kan jag ta frysen. Fair enough!

Blir nog allsång i kväll på Liseberg, kan ju va kul och gå dit. Eller?!

Någon som vill leka med mig morgon så vet ni mitt telenummer så det är bara att ringa!

Illa riktigt illa...

I dag har varit en riktig bakis dag...
Fy vad dåligt jag mådde...
Är fortfarande inte helt 100...
Ska nog nana nu.
Godnatt!

Liseberg+IKEA=SUPERKUL!!!

Igår va vi ju på Liseberg en liten sväng och så gick jag och Rickard runt och så spelade vi lite och vi vann massor! Två godis bags på malaco, aladin ask, två DVD, twistpåse, två daim påsar, center rullar och kaffekoppar! Vi spelade nog för 50 kronor var! Sån tur har vi nog aldrig haft! Och vi som skulle börja vara nyttiga.

Nu har jag och Elle precis kommit hem till henne efter lite shopping på IKEA. Det blev lite förvaringsgrejjer och en ny löpare till köksbordet. Vi vill ha en ny lampa till matbordet i köket men det fanns verkligen inga fina, och sen vill vi antagligen ha en ny sängstomme, en vit tror jag! Vi har ju gula tapeter i sovrummet och det är väldigt svårmatchat tycker jag. Det som funkar är vitt och brunt och å kan man ju satsa på vita möbler och brunt och svart som detaljer. Det ska nog bli riktigt fint där ska ni se!

Tänkte på en sak...

Att det känns väldigt vuxet att köra en kombi bil!

Här kommer en bild på vår tillfälliga bil! (fast vår är svart)



Sluta röka...

Jag har länge sagt att jag ska sluta röka den dagen jag flyttar till R. vh eftersom jag har gjort det så är det dags att efterleva mitt löfte. Pga en minisemester har det blivit lite uppskjutet.

Så nu måste jag sluta umgås med människor som röker. Jag e ledsen mina vänner men det kommer inte funka annars. Och gör jag det inte nu när kommer jag då göra det???

Undra hur fet jag kommer bli nu??? Jag lär ju tröstäta,..


Nu e vi hemma igen!

Så där ja nu är vi hemma från vår lilla minisemester känns faktiskt väldigt skönt! vi började vår resa ner längs Österlen och sen vidare ner till Ystad och slutligen Malmö där vi skulle tillbringa vår första natt! Men innan sov dags så åt vi middag på en av restaurangerna på Lilla Torg! Vilket kött, kan nog inte koma på att jag ätit så gott kött innan, det verkligen smälte i munnen.

Efter en god natts sömn på comfort hotel i malmö så åkte vi vidare över Öresunds bron och till vårt grannland och till Köpenhamn! Vilken mysig stad! De va riktigt längesen jag va där och shopping är minst 20 gånger bättre än i Gbg. Hermes, Gucci, Louis Vuitton, med mera. Tänk om man bara vore lite rikare...

Sen under onsdagen drog vi vidare genom danmark och upp till Aalborg som va en mysig liten stad, vi gick påä tivoli där, som var ungeför lika stort som barn del på liseberg. Ok lite större. Så vi gick där och strosade och sen åt vi middag på jensens boefhouse (oe, läs som danskt ö) =)
'
Efter Aalborg åkte vi upp till skagen och sen till fredrikshamn och sen slappade vi på stena över till Göteborg igen!


Sett från en paddan kopia i Köpenhamn:





Den lille havsfrun (Orkade inte beskära sorriiii.)


Tog visst inte så många bilder. Kanske lägger upp mer privata på facebook om jag orkar.. =)




K*ken

K*ken säger jag bara! Vi bokade tvätt tid tills idag eftersom vi ska i väg i morgon. Vi tar våra kläder och går ner i tvättstugan slänger in tvätten och och häller i tvättmedel och sköljmedel sen när vi ska starta så funkar det inte!!! Tydligen får man inte tvätta på söndagar!!! Vi hade också lyckats stänga luckorna på de två maskinerna så vi kunde inte ens få upp luckorna igen!!!  GRRR!!! Men sen hittade jag en beskrivning och där stod det hur man nödöppnade luckorna så vi fick iaf ut den ena tvätten. Men på grovtvättmaskinen så har nån jäkel dragit sönder den så den gick inte att öppna så nu måste vi ner i morgon och hämta den klockan 8!!!

Fan va sjukt att inte få kunna tvätta på söndagar!!! Störande!!!



Sorry...

Sorry jag har inte hunnit blogga på ett par dagar! Jag har haft häcken full! Vi har städat och sen har vi städat lite till.. 5 stora sopsäckar med kläder och skor har vi slängt för R. Och det finns till och med fortfarande lite kvar att ta som tex tjocktröjor men det får vänta lite!

Jag vann miljöbilen!!! 1 vecka med gratis E85 bränsle och 6 hotell övernattningar! Så nu sticker vi i morgon på en minisemester! Vi tog med pappa och carina så det blir tre nätter. Vi ´åker nog ner österlen sover i kristianstad och sen över till köpenhamn och sover där eftersom R aldrig vart där och sen upp till aalborg och till skagen och sen över med stena! det blir mysigt, det va nog minst 12 år sen jag semestrade i sverige med omnejd! så det ska bli riktigt kul det här!



Så där ja!

Nu e vi sambos! =)

Haha nu fick jag idé torka!

Oj vad saker vi slängt här hos R, 4 svarta sopsäcker och ändå är vi inte klara!

Nu e det lite bråttom...

Sådär ja, nu e det flyttdax! Alla kartonger är utburna så nu är det bara och vänte på carina så vi kan ta släp kärran och dra ner det till stan! Det känns som om vi har lite bråttom bara, för carina ska träffa pappa i sisjön vid halv ett för att köpa en ny tvättmaskin för vår brände i går!

På nåt sätt känns det konstigt att bli sambo men det ska bli jäkligt skönt också!

Ralf min lilla undulat ska få flytta till alfredssons blommor i bollebygd! Dom har massor utav fåglar där så han kommer få det toppen bra ungefär som att vi skulle få ett gratis pensionäs boende i miami! Känns lite som jag försummat honom den sista tiden, har vart mest hos R. Vi har inte heller någon plats för honom. Jag e jätteglad över att han ska få komma dit!

vart gick det fel?





Jag är med i tävlingen hjul i juli!

jag är med i en tävling på mix city om att vinna en miljöbil med 150l bränsle och hotellövernattningar i en vecka! Än så länge ligger jag på top! Wihaa! Dom ringer upp en som anmält sej varje vardag klockan 4 och så får man svara på frågor om göteborg, jag hade 6 rätt! Både jag och rickard anmälde oss och honom ringde de upp igår och han hade bara 5 rätt! Vinner jag så blir det iaf semester tillsammans! Myspys! På fredag svgörs det vem som får ha bilen nästa vecka, så håll tummarna nu att jag vinner! Den som har flest rätt på fredag e det som vinner asså!

I morgon e sista dagen!!!

I morgon e sista dagen på hemglass! Wihaaa! Sen e det semester dom gäller!

Det finns en sak som irriterar mig och det är att det inte finns star Bucks i sverige!!! Grrr! Kunderna finns så jag fattar inte vad dom väntar på!!! Jag kommer iaf vara en trogen stamkund!!!


Starbucks green tea frap! Yum!


Mitsubishi Colt Cz3

Ingen som e sugen på att köpa min bil?

Måste sälja den nu!

Ni hittar hela annonsen på
www.blocket.se om ca 2h!

Nähä!

Näe, ingen förkylning har kommit ännu!! Lite irriterad i halsen är jag allt fortfarande.. Idag är det jobbdags fast i mna tankar är jag redan på semester! Med tanke på att det bara är tre dagar kvar!!! JIPPI!

Blivande sjukling?

Jag håller nog på att bli sjuk! Känns irriterat i halsen! Bläö! Det skulle inte förvåna mig eftersom jag inte varit sjuk sen i januari så det borde väl komma något nu! Irriterande bara om jag inte kan jobba de tre återstående dagarna bara!

Idag ska vi äta tacos till middag! Det va ett tag sen sist nu!


Uttråkad

Åhh, vad jag har tråkigt! Rickard har stuckit iväg till sina föräldras granne för att han ska hjälpa R med sin dator. För när han kom hem i förrgår satte han på datorn och sen bara dog den! Den går inte att starta och Inet verkade inte kunna hjälpa honom eftersom garantin gick ut för en månad sen! Antagligen är det moderkortet som pajat eller strömtillförseln till det!


Jippi!

Nu har jag äntligen fått erbjudande från buzzador att prova på ljudbok i mobilen! Är ni intresserade att prova på detta själva så kan ni väl skriva en kommentar med er email i så skickar jag information till er!

Fish and chips

Fish and Chips på Arvidssons på marstrand e gott!!! Med en klick aioli till eller remouladsås om man hellre vill det! =)




Kaloribomb dock!


Shopping

Klockan är bara 11.20 och jag har redan hunnit göra slut på 900 kr!!! Haha jag och R har vart på Maxi och storhandlat! Jag har till och med köpt ett linne på maxi som jag tyckte om!!! 79:- billigt och bra med maxi! Hade inte Rickard vart med hade jag kunnat strosa runt där länge länge!
Den människa som kom på maxi borde få nobelpris! =)

Nu ska vi ut till Marstrand snart och kolla på match race eller vad det nu heter! Ensamma kommer vi inte vara iaf! =)
Bara 30.000 till... Så nu har vi ackat ner en massa god frukt och är strax klara för att bege oss!

Nytt inlägg

Nu har R äntligen kommit hem efter en vecka på öland! Shit va jag har saknat honom och nu är jag tvungen att kolla på filmen han spelat in dä!

Hum hum i humlegården?!

Jag har kommit på att jag inte gillar människor som hummar! Som när man jobbar och medans man hämtar all glass så i bland folk och hummar på olika truddelutter! Jobbigast av alt är det när dom hummar hemglass melodin!  Nu pratar vi om vuxna människor asså!  Creapy!
Det är nåt konstigt med hummande människor, är det normalt att humma?
I såna fall klassas jag som onormal! Jag kan nog inte komma på nåt tillfälle där jag har hummat i offentlig miljö och särskilt inte någon truddelutt som inte ens existerar!!!
Varför ens komma på tanken att humma hemglass melodin?! Jag vet att jag jobbar där och behöver inte bli påmind om detta eftersom jag hör låten sisådär en 300 gånger per dag!

Dags att sluta humma nu kanske?!

Pröva gärna hemma först!

Tänk va kul det hade varit och bara total flippa!!! Tex man sitter och kollar på TV med la familia till exempel och helt plötsligt studsar man bara upp och skriker slänger sej på golvet och börjar snurra runt samtidigt som man säger en massa osammanhängande trams!! Tänk er folks reaktioner!!! Göra det på bio hade varit ännu ballare!!! Och sen efter när man är klar så ställer man säg bara upp och borstar av sj och låtasas som om inget har hänt!!!
Mohaha!

Risken att klassas som psykfall är dock stor!




Vågar man tro???