Fullt ös!

Fullt upp, därav den dåliga uppdateringen!
Plugg, Ullared, jobb, försöka vara social och åka buss i väntan på ny bil!
Í morgon blir det en tripp till stenungsund och träffa Sara och kompani! Myspys! ;)
Nu har jag fått köpt de flesta småsaker tror jag. Spjälsäng, babysitter, skötbord och babyskydd är väl det som skall inhandlas nu snarast. Känns skönt nu när man börjar få ordning på saker och ting inför ankomsten!

Over and out!


Kommentarer
Postat av: Carin

Jag fick så mkt kommentarer då jag väntade jasmin att vi var så tidiga med att skaffa saker... Men nu när andra väntar tycker jag dem är ännu tidigare!!! Hehe :) E ju kul att ha något hemma att se fram emot (förutom magen då som jämt e med en då man e gravid) :)Sedan är det skönt att ha allt hemma då bäbisen väl kommit! Glöm inte köpa hem blöjjor, tvättlappar och salvor mm ;) Viktigast av allt: en skön amningsbh!!! som inte är för liten!! Du vill inte få mjölkstockning...

kraaaam på er :) ps. magbild :) :P

Postat av: Tess

Jag har köpt amningsbh;ar, två stycken tycker de är så sköna inga byglar! Det är ju lite grejjer som är kvar att fixa, men målet är att allt ska vara klart en månad innan alltså den 5 juni! Ja jag ska försöka fixa en magbild snart! ;)

2011-03-26 @ 15:32:34
URL: http://tezzans.blogg.se/
Postat av: Carin

jag hade byglar då jag fick jasmin o inga byglar då jag fick casper, var bättre utan :) trodde inte det skulle vara bra, men hon i affären övertalade mig att prova!!! :)

2011-03-26 @ 20:45:03
URL: http://silverros.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback