Det lilla lilla monstret!

Det finns ett litet litet monster inuti oss alla och detta monster kan bli jätte jättestort!

När detta lilla lilla monster inte fått mat, ordentligt med sömn eller har mens förvandlas det till det jätte jättestora monstret. Just vid dessa tre tillfällen borde alla nära och kära tassa på tå omkring dej. Eller det spelar ingen roll vad de gör, för monstret hoppar ut och skriker oavsett.


 

Monstret har även benägenheten att ta upp allt som har stört det under ett halvårs tid. Även sådana där pytte pyttesmå bagateller som kan reta gallfeber på en. Detta monster är väldigt duktig på att omvandla saker som sägs bara för att växa och få ut en rejäl aggression. Monstret kan inte heller erkänna att det har fel för det existerar inte i dennes värld. Alla andra runt omkring har fel, så är det bara.


 

Monstret brukar visa sej genom att personen skriker och gapar på ett besinningslöst sätt. Tårar brukar även spruta och fan ta den som undrar varför man gråter. GRÅTER?! Detta är ren och skär ilska fattaru! Det går inte heller att tala resonabelt personen eftersom detta vidunder tagit både kropp och skäl i sin besittning.


 

För att stoppa monstret ge det mat eller låt det bara vara. Visa dej från din mjuka sida och gör allt för att inte väcka den best som ligger och gror. Monstret drabbar den personen som väckt det värre än den person som blir monstret.


 

Oftast finns monstret inuti oss tjejer. Vet inte varför, så monstret förblir egentligen en olöst gåta. Det konstigaste är att det oftast är killar som väcker det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback